To je to što me zanima!

Marija Karan se zaručila: Udat će se za agenta Toma Cruisea

Glumica se u Hollywood zaputila prije nekoliko godina kako bi pokušala izgraditi karijeru. Tamo je i upoznala Joela Lubina, poznatog holivudskog producenta
Vidi originalni članak

Srpska glumica koja zadnjih godina živi i radi u Hollywoodu potvrdila je da se zaručila te da se uskoro udaje, piše srpski Blic. 

- Marija Karan se udaje, a glumica i njezin budući suprug raduju se vjenčanju. Svadbu planiraju imati u Beogradu. Točan datum odredit će ovisno o obavezama. Planiranje i organizacija je u tijeku - stoji u priopćenju glumice. 

Iako je prije samo desetak dana rekla da se još ne planira udati, Marija je očito promijenila odluku. Ime dečka ne želi otkriti, ali prema napisima u stranim medijima Marija je sretno zaljubljena u Joela Lubina, holivudskog producenta i agenta koji zastupa neke od najvećih holivudskih zvijezda. Među njima su Tom Cruise, Colin Farrell, Jennifer Aniston, Ashton Kutcher te mnogi drugi. 

Pisalo se da je njezin život osvojio bivši Severinin zaručnik

O svom dečku Marija ne voli pričati, no jednom prilikom je izjavila da Joel voli Srbiju te da je oduševljen kavanama, hranom i običajima. 

Nakon što je Milan Popović (48) prekinuo sa Severinom (41) pisalo se da je Marijino srce osvojio upravo srpski poduzetnik. 

Glumila je u seriji 'Larin izbor'

Kao vatrena Anastazija pojavila se i u seriji 'Larin izbor'. Utjelovila je plemkinju čija je privlačna pojava plijenila pažnju kao i njen temperament i strastvenost. 

Brojnim domaćim i stranim redateljima zapela je za oko prije deset godina ulogom u seriji 'Jesen stiže, dunjo moja'. 

Marija se u Los Angeles preselila prije nekoliko godina u želji da tamo izgradi karijeru. No, od većih projekata, dosad je glumila samo u filmu 'Obred' s Anthonyjem Hopkinsom gdje je imala manju ulogu. 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • ankastazio 14.04.2014.

    to je znači najbliže što je mogla doći do toma, a štaš, neke zapnu oko šminkera, kamermana, rodbine, a ona došla do agenta, asti pa nije to mali posa

  • LiLu 14.04.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • muskarac 14.04.2014.

    JEEEE uspila je!!!!! di je ono glumila? zaboravih

Komentiraj...
Vidi sve komentare