To je to što me zanima!

Moda u saboru: Puh 'donijela' proljeće i privukla svu pažnju

Ovo nije prvi put da je Marija u upečatljivom outfitu došla na sjednicu Sabora. Prije pola godine prošetala je plavo odijelo s crvenim detaljima i ponovno privukla pažnju fotografa
Vidi originalni članak

Zastupnica u hrvatskom parlamentu Marija Puh (33) došla je vrlo raspoložena u četvrtak na sjednicu Sabora. I njezina modna kombinacija bila je u skladu s tim. Marija je na sebe stavila proljetne boje, iako je Božić sve bliže. Odjenula je narančastu haljinu na preklop i uz to je iskombinirala šareni cvjetni sako koji je upotpunio kombinaciju. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ovo nije prvi put da je Marija u upečatljivom outfitu došla na sjednicu Sabora. Prije pola godine prošetala je plavo odijelo s crvenim detaljima i ponovno privukla pažnju fotografa. Često privlači pozornost svojim modnim odabirima.

Zastupnica Ivana Ninčević-Lesandrić (36) također je došla na sjednicu, samo mjesec i pol nakon što je dobila prvo dijete, djevojčicu Perinu. 

- Moram raditi, nego što! Uspjela sam se odavno organizirati, živim jako blizu Sabora, imamo baka-servis i sve je super. Saborska sam zastupnica, i radim svoj posao - rekla je Ivana.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Idi na 24sata

Komentari 42

  • Cirenac 29.11.2019.

    Trebala bi skinuti koju kilicu.

  • zidov 28.11.2019.

    kakovo proljece haljinu mozes kupit ali stel ne

  • smradacdubrava 28.11.2019.

    Pa sta je ovo

Komentiraj...
Vidi sve komentare