To je to što me zanima!

Marija Šerifović: 'Hvala na ovim ručicama. Brinula sam, ali tek sad su mi i srce i duša spokojni'

Šerifović je godinama željela postati majka, a nakon što joj to nije pošlo za rukom odlučila se za surogat majku. Cijela trudnoća držala se u strogoj tajnosti, a sin je na svijet došao u Los Angelesu
Vidi originalni članak

Marija Šerifović (39) prvog se dana 2024. osvrnula na godinu iza nas. U podužoj emotivnoj objavi na društvenim mrežama podijelila je svoje dojmove.

LJUBAV NEMA CIJENU Marija Šerifović dobila sina, a Ana Obregon unuku: Surogat majke plaćaju do 130.000 $...

'Hvala ti na ovim ručicama'

S pratiteljima je podijelila fotografiju ručicu sina Marija koji je nedavno došao na svijet.

- Ja ne znam kako i odakle da počnem...Kako napisati rekapitulaciju ovakve godine...Koncerti, album, spotovi, putovanja u Ameriku, Zvezde Granda, privatan život...I na sve to nevjerojatna količina brige! Tako da sada i na izmaku ove 2023. mogu reći, Bože hvala ti. Hvala ti na ovim malenim ručicama - napisala je. 

- Jedan zaista vidi sve i vjerujte mi svakome od nas sve dođe po zasluzi. Tek sada, tek danas kada imam 39 godina mogu sebi reći da su mi i srce i duša u potpunom spokoju jer je konačno sve došlo na svoje mjesto - zaključila je pa zaželjela svima puno zdravlja, strpljenja i hrabrosti. 

- E, da, Želim vam da vas vole oni koje vi volite! Eto, toliko od mene za ovu godinu. Realno, iskidala sam je - dodala je za kraj. 

Šerifović dobila sina pomoću surogat majke

Prisjetimo se, Šerifović je godinama željela postati majka, a nakon što joj to nije pošlo za rukom odlučila se za surogat majku. Cijela trudnoća držala se u strogoj tajnosti, a maleni dječak stigao je na svijet u prosincu u bolnici u Los Angelesu.

Pjevačica je za doček Nove godine pjevala u Zenici, a nastup je prekinut nakon što su na pozornicu bacali petarde.

POGLEDAJTE VIDEO: CHEF STJEPAN IZ MASTERCHEFA ZAIGRAO IGRU S NAMIRNICAMA

Idi na 24sata

Komentari 3

  • tetina 05.01.2024.

    Histerična, nekultura,  prostakuša,  ne govori se tako ! 

  • rebekaQQ 02.01.2024.

    te male ručice-čuda čine

  • 02.01.2024.

    Kad je rodila ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare