To je to što me zanima!

Marija Štrajh savjetovat će mlade i roditelje o seksu

Nakon što se nekoliko godina bavila emisijama sa seksualnim temama, voditeljica je odlučila otvoriti savjetovalište. Planiraju terapije i za narkomane
Vidi originalni članak

Voditeljica Marija Štrajh proslavila se emisijama u kojima je otvoreno govorila o seksu. Ove godine odlučila je otvoriti seksualno savjetovalište za adolescente i roditelje.
- Mladi sve ranije ulaze u seksualne odnose. Često su zbunjeni i ne znaju kome bi se obratili za savjet kada se nađu u situaciji kojoj nisu dorasli. Uplašeni su i roditelji jer ne znaju kako se postaviti u toj vrlo osjetljivoj situaciji - objasnila je Štrajh. Savjetovalište se nalazi u Poliklinici Zahi i počinje s radom 15. rujna. Tamo će priznati ginekolozi, urolozi i psiholozi svakog utorka i četvrtka od 16 do 20 sati mladima davati savjete te ih educirati. Organizirat će se i radna terapija pod nazivom “Od ljubavi do seksa” kao i SOS linija. U terapiju će se moći uključiti i roditelji. Uskoro će se u savjetovalište moći javiti i mladi ovisnici o drogi, koji će moći razgovarati o posljedicama s bivšim ovisnicima.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • nadica 3 04.09.2009.

    nije mi jasno a tko nju savijetuje?!pa ta se toliko prenemaze i pre rava...prestrasno..

  • ICE_MAIDEN 04.09.2009.

    jadna smo mi zemlja kada aleksandra kostić ...to joj je pravo ime i prezime,koja je zavrsila pomorsku skolu u bakru može otvoriti savjetovaliste takve vrste..

  • nivea 04.09.2009.

    haha mislim da ce ovo prije biti _NAGOVARANJE MLADIH NA SEX... vec je cujem da kaze--pa daj decku na prvom spoju,ma kakav kondom,nek p0vede i prijatelja..itd.... :) a mozda im i pokaze nesto :P

Komentiraj...
Vidi sve komentare