Obavijesti

Show

Komentari 5

Marija Štrajh savjetovat će mlade i roditelje o seksu

Marija Štrajh savjetovat će mlade i roditelje o seksu
1

Nakon što se nekoliko godina bavila emisijama sa seksualnim temama, voditeljica je odlučila otvoriti savjetovalište. Planiraju terapije i za narkomane

Voditeljica Marija Štrajh proslavila se emisijama u kojima je otvoreno govorila o seksu. Ove godine odlučila je otvoriti seksualno savjetovalište za adolescente i roditelje.
- Mladi sve ranije ulaze u seksualne odnose. Često su zbunjeni i ne znaju kome bi se obratili za savjet kada se nađu u situaciji kojoj nisu dorasli. Uplašeni su i roditelji jer ne znaju kako se postaviti u toj vrlo osjetljivoj situaciji - objasnila je Štrajh. Savjetovalište se nalazi u Poliklinici Zahi i počinje s radom 15. rujna. Tamo će priznati ginekolozi, urolozi i psiholozi svakog utorka i četvrtka od 16 do 20 sati mladima davati savjete te ih educirati. Organizirat će se i radna terapija pod nazivom “Od ljubavi do seksa” kao i SOS linija. U terapiju će se moći uključiti i roditelji. Uskoro će se u savjetovalište moći javiti i mladi ovisnici o drogi, koji će moći razgovarati o posljedicama s bivšim ovisnicima.