To je to što me zanima!

Marijan Ban se oporavlja u bolnici i već je počeo pušiti

Šef splitske kirurgije dr. Željko Mimica kaže kako je pjevač u odličnom stanju. Ban već piše pjesme, a vratio se i svom starom poroku, cigareti
Vidi originalni članak

Splitski pjevač Marijan Ban (45) jučer popodne premješten je s Odjela Intezivne njege KBC-a Split u apartman na Odjel kirurgije. Odlično se osjeća, kaže dr. Željko Mimica, šef splitske kirurgije. On ga je operirao u subotu nakon što je pjevač pijan doveden u bolnicu s probodenim trbuhom.
- On je fantastično. Ustaje, priča, čita, normalno jede, a čak je i cigaretu zapalio. Planiram ga u ponedjeljak pustiti kući - rekao je dr. Mimica, kojemu je Ban u znak zahvalnosti napisao pjesmu.
Pjevač se probo nožem u svom stanu u Splitu nakon svađe s najmlađom kćeri. Još je nejasno je li se želio ubiti. Imao je sreću jer oštrica noža nije ozlijedila nijedan vitalni organ. Rana od noža bila je duboka sedam, a promjera jedan i pol centimetar.
Marijan Ban u braku je s Dominom već 21 godinu. Imaju sina Marka (21) i dvije kćeri, Mirtu (15) i Anku (18). Nitko od obitelji želio razgovarati. Sin nam je samo rekao da mu je otac dobro.
- Druge stvari ne bih htio kometirati. Sada je najvažnije zdravlje našeg oca, a on se dobro oporavlja - rekao nam je Marko.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • stoka1 13.06.2008.

    on se zbog svađe htio ubit?????svašta on stvarno treba na lječenje i to jos pred djetetom uraditi budala

  • tajnamoja 13.06.2008.

    Sad će na liječenje, pa isprike, pa obećanja neću više nikad blablabla, pa opet blablabla....dok se ne nađe s Grdovićem u kafiću.

  • spektakularni 13.06.2008.

    Drži se Ban! A mediji trebaju više govoriti o štetnosti alkohola nego o sisama neke starletice i raznim wannabe likovima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare