To je to što me zanima!

Marijan Bošnjak izrezbario je korabu u obliku ruže za Ninu

Natjecatelj talent showa državni je prvak u “Carvingu” zadnje četiri godine, a prošle godine osvojio je zlatnu nagradu na međunarodnom natjecanju u Sloveniji
Vidi originalni članak

Cvjetovi od lubenice i delfin izrezbaren od patlidžana dio su kreacija koje je majstor Marijan Bošnjak predstavio u Supertalentu.

- To mi je otkrio kuhar Silvio Belušić prije šest godina. Gotovo sve prste sam posjekao taj prvi put, a on mi je samo govorio da nastavim dalje. Svaka posjekotina urodila je još ljepšom kreacijom na tanjuru - prisjetio se početaka u tehnici carvinga ovaj 43-godišnji voditelj kuharskog odjela u bolnici u Popovači. 

Državni je prvak u “Carvingu” zadnje četiri godine, a prošle godine osvojio je zlatnu nagradu na međunarodnom natjecanju u Sloveniji. Žiri je, kaže, bio iznenađen kad je počeo sjeckati po povrću i voću, a posebnu kreaciju je napravio Nini Badrić.

- Bila je to bijela ružica napravljena od korabice. Mislim da joj se dopalo - nasmijao se Marijan koji kod kuće mjesto za štednjakom prepušta svojoj supruzi.    

Idi na 24sata

Komentari 8

  • sova_os 20.10.2011.

    Al bar nekad bi mogli stavit VIDEO!!!

  • paprika22 17.10.2011.

    Neka gospodin Bošnjak kaže u čemu je bio toliko bolji na natjecanju u artistici od ostalih sudionika, kad pogledaš ovu desnu lubenicu netrebaš ništa komentirat stvarno se vidi da je to rad jednog dugogodišnjeg virtuoza artistike.

  • paprika22 17.10.2011.

    Gospodin je bio na tečajevima kod Xsang Wanga i nije samouk , zato smatram da to nije vrijedno tolike pažnje jer poznajem puno naših kuhara koji rade i te koliko bolje nego Marijan Bošnjak. Nebih htio uvrijediti gospodina Marijana, ali mora znati ali on to i zna da se oni pravi ne eksponiraju na takav naćin.

Komentiraj...
Vidi sve komentare