To je to što me zanima!

Marijana Batinić: 'Otkad imam djecu puno plačem. Teško je...'

Marijana sa suprugom Matejem Pašalićem ima dvije kćeri. Starija Ena rodila se 2015. godine, a Roza je na svijet stigla sredinom rujna 2020.
Vidi originalni članak

S djecom je super, ne plačem pred njima jer se trudim biti mama koja ima autoritet, koja svojim primjerom pokazuje što znači biti dobar, što znači biti kvalitet. Zbog toga baš i ne pokazujem baš svoje slabosti pred njima. Više im služim kao neki uzor, rekla je voditeljica Marijana Batinić (42) u novoj epizodi Fashion Talksa.

USKORO NA MALIM EKRANIMA Marijana Batinić o kandidatima 'Života na vagi': 'Prijatelji smo, ali često i rame za plakanje...'

Marijana sa suprugom Matejem Pašalićem ima dvije kćeri. Starija Ena rodila se 2015. godine, a Roza je na svijet stigla sredinom rujna 2020.

- Otkad imam djecu jako puno plačem. Jako je to teško. Ali njih često rasplačem! Stroga sam kao mama - dodala je voditeljica.

VELIKI INTERVJU Marijana Batinić o showu 'Život na vagi' i obitelji: 'Najbolje odgajam kćeri odgajajući sebe'

Marijana je otkrila i kako je sav nakit koji je nosila kao djevojka sačuvala njezina mama te ga je sada poklonila njezinim kćerima.

POGLEDAJTE VIDEO: ZBOG LILLE DOŠAO KRUZER U SPLIT

Idi na 24sata

Komentari 13

  • Vjevegrica 17.10.2023.

    Marijana je divna. lijepo ju je i za vidjet i za čut

  • Imperatrice 17.10.2023.

    Nađi se sa Frankom pa se jadajte kako je teško i naporno imati djecu. Ta javna kukulelanja oko majčinstva su mi degutantna.

  • 16.10.2023.

    Pa ima sirotišta ostavi djeca kqj buš plakala bezveze.

Komentiraj...
Vidi sve komentare