To je to što me zanima!

Marijana i Nemeš zaista se vole i ljubav su odlučili ovjekovječiti

Koji je to ultimativni iskaz ljubavi kojim 'golupčići' pokazuju koliko su sretni zajedno i zbog svega što su učinili u BB kući pročitajte u srijedu u tiskanom izdanju 24sata
Vidi originalni članak

Nakon što ju je ostavio pred milijunskom publikom u završnoj emisiji 'Big Brothera', ona mu je oprostila i izjavljivala ljubav kad god je mogla. Marijana Čvrljak (27) i Nikola Nemešević (22) sad su sretni zajedno i ljubav im cvate. 

Osim javnih priznanja ljubavi, Nemeš i Marijana svoju su ljubav ovjekovječili na još jedan način, način koji će trajati zauvijek. Koji je to ultimativni iskaz ljubavi kojim Marijana i Nemeš pokazuju koliko su sretni zajedno i kako ne žale zbog ni jednog svog postupka u BB kući pročitajte u srijedu u tiskanom izdanju 24sata!

Idi na 24sata

Komentari 127

  • zanovjetak cvijetak 06.10.2011.

    a ko smo mi da nekome sudimo!!!!????pometimo svi ispred svojih vrata ,svi smo puni pameti kad o drugima pričamo ,a svoje stari (prljavi veš,a svi ga imamo ,ko kaže da nema laže)krijemo ko zmija noge!!!!

  • mojo07 25.09.2011.

    koja je to sramota da je ona na naslovnoj strani....ne znam kako bi je se uopće nazvalo...fujjjj....to je kao glavna vijest..ima puno boljih stvari za stavit na naslovnu stranu, a ne nju....užas!!!! nemam riječi...

  • feba 22.09.2011.

    Od čega oni žive,jedu i plaćaju račune a ona ima i dijete?Muž plaća alimentaciju jer je dobar čovjek,ona troši ono što je glupošću zaradila i dokle će to trajati?Dok ne budu morali raditi i zarađivati radom za kruh.A oboje lijenčine bez mozga.

Komentiraj...
Vidi sve komentare