To je to što me zanima!

Marijana iz 'Ljubav je na selu' se hvali zaručničkim prstenom

Marijana se borila u jedanaestoj sezoni showa 'Ljubav je na selu' za Srećka Ponjavica, a nakon što nije s njim uspjelo, navodno se viđala s Australcem Jackom Vukojom, što je kasnije demantirala
Vidi originalni članak

Marijana Črlenec (30), koju je javnost upoznala u međunarodnoj sezoni emisije 'Ljubav je na selu' kad se borila za Kanađanina Srećka Ponjavica, početkom prosinca je na društvenim mrežama objavila da se zaručila.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sad se pohvalila fotografijom zaručničkom prstena, ali i dalje skriva identitet svog odabranika.

Čestitali su joj brojni prijatelji na Facebooku, uključujući i rekorderku u showu 'Ljubav je na selu', Ines Petrić (46). 

- Iskrena čestitka od srca... Sestro draga, nek ti je život lijep - napisala joj je Ines. Marijana se svima zahvalila uz poruku 'Vidimo se na djevojačkoj'.

Podsjetimo se, u jedanaestoj sezoni showa 'Ljubav je na selu', nakon što nije uspjelo sa Srećkom, viđala se s Australcem Jackom Vukojom, ali je kasnije demantirala da su njih dvoje bili u vezi. Tvrdi da su se samo prijateljski družili.

Srećko, za kojeg se u početku borila, odabrao je 'zlatnu djevojku' Antoniju Beščec, koja se u listopadu preselila kod njega.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 36

  • 10.12.2019.

    Ova Ines Petrić očajnica šalje zahtjeve na facebooku tipovima od 30 godina,po mogucnosti nabildan,tetoviran.Ajme nema kome ta zahtjeva nije poslala🤣🤣

  • pljuvačnica 10.12.2019.

    ...a,i ovaj frajer mora imat želudac od inoxa...

  • Uragan_1 10.12.2019.

    E ovi su nokti za selo 😂😂😂😂😂 Da neko ovako nešto degutantno kelji na sebe nije mi jasno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare