Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
36 komentara

Marijana iz 'Ljubav je na selu' se hvali zaručničkim prstenom

Marijana se borila u jedanaestoj sezoni showa 'Ljubav je na selu' za Srećka Ponjavica, a nakon što nije s njim uspjelo, navodno se viđala s Australcem Jackom Vukojom, što je kasnije demantirala

Foto: Instagram
36 komentara

Marijana Črlenec (30), koju je javnost upoznala u međunarodnoj sezoni emisije 'Ljubav je na selu' kad se borila za Kanađanina Srećka Ponjavica, početkom prosinca je na društvenim mrežama objavila da se zaručila.

POGLEDAJTE VIDEO:

Sad se pohvalila fotografijom zaručničkom prstena, ali i dalje skriva identitet svog odabranika.

Foto: Instagram

Čestitali su joj brojni prijatelji na Facebooku, uključujući i rekorderku u showu 'Ljubav je na selu', Ines Petrić (46). 

- Iskrena čestitka od srca... Sestro draga, nek ti je život lijep - napisala joj je Ines. Marijana se svima zahvalila uz poruku 'Vidimo se na djevojačkoj'.

Foto: Instagram

Podsjetimo se, u jedanaestoj sezoni showa 'Ljubav je na selu', nakon što nije uspjelo sa Srećkom, viđala se s Australcem Jackom Vukojom, ali je kasnije demantirala da su njih dvoje bili u vezi. Tvrdi da su se samo prijateljski družili.

Foto: Instagram

Srećko, za kojeg se u početku borila, odabrao je 'zlatnu djevojku' Antoniju Beščec, koja se u listopadu preselila kod njega.

POGLEDAJTE VIDEO:

Naši partneri pišu
Message