To je to što me zanima!

Marijanin suprug: Glavu gore i idemo dalje, hvala na podršci...

Suprug natjecateljice Big Brothera, Marijane Čvrljak, na Facebooku je zahvalio svima na podršci. Osnovana je grupa podrške za njega i kćerkicu, piše Večernji list
Vidi originalni članak

Htio bih ovim putem zahvaliti stotinama ljudi koji su mi pružili toplu riječ potpore. Od srca vam hvala, svima. Glavu gore i idemo dalje jer sutra je novi dan, poručio je na Facebooku Ivan Čvrljak, suprug natjecateljice Big Brothera.

U 'Grupi podrške Marijaninom mužu i djetetu od tri godine' stoji 'Može li se itko od vas staviti na Ivanovo mjesto?' i 'Možemo li se zapitati kako se on sada osjeća?', piše Večernji list. Nakon što se njegova supruga Marijana deseti dan boravka u Big Brother kući upustila u seksualne odnose, pomorac je u dva dana na svom Facebook profilu dobio dvjesto novih 'prijatelja', a svakodnevno raste broj grupa podrške za njega i njihovu kćer Korinu.

Ovdje pročitajte izvorni tekst

Idi na 24sata

Komentari 95

  • marisst 30.03.2011.

    Hmmm,..Iskreno sam svakom i u svakoj situaciji za davati podrsku,!!Ali ovo mi je smjesno,ako ne podrugljivo!!! Ma mislim,ima toliko slucajeva,di triba dati podrsku,,ali neznam kakva ovde triba podrska"kako se ovde tumaci,Marijaninu muzu podrska"..ma..on je hmmmalo jadnik...neka on sredi sam svoju stvar,,samo je to njegov zivot,i sam ce sa njon ziviti ili ne ziviti,, pa narode "dragi"! nije njegova zena i mlada mama poginula !! ili da joj idemo skupljati malo da joj kupimo auticu da se sa njim vrati sa svog godisnjeg!!..ma jako smo humani!!auuuuuuuu

  • Blehau1 28.03.2011.

    Čovjeku svaka čast - treba ga podržati. Ali ako ova to napravi javno na TV - pa jedan dan to može gledati njeno dijete. I sada još pričati da li je, da li nije - jeste.

  • slavic 28.03.2011.

    ja nevjerujem da je bilo više od maženja a nije za osuđivati jer tamo biti zatvoren i nevidjeti nikoga je užas!Zato im daju tolko alkohola da mogu povečati gledanost!

Komentiraj...
Vidi sve komentare