To je to što me zanima!

Marijanin suprug: Jadan sam i izdan, vlastita žena me izdala

Suprug natjecateljice Big Brothera Marijane Čvrljak, koja ga je u javno prevarila s Nemešom, za Story je rekao da i dalje svakodnevno na ekranu gleda nevjernu ženu
Vidi originalni članak

Ivan Čvrljak (32) prije nekoliko tjedana u telefonskom razgovoru za Story rekao je da se osjeća jadno i izdano jer ga je vlastita supruga izdala. Suprug natjecateljice Big Brothera Marijane Čvrljak, koja ga je u BB kući javno prevarila s Beograđaninom Nikolom Nemeševićem Nemešom, otkrio je da i dalje svakodnevno na ekranu gleda svoju nevjernu suprugu. Kako piše Story, Šibenčanin je za svoju ispovijest tražio novac. U porukama koje je poslao napisao je da godišnje zaradi 200.000 tisuća kuna te da ne priča ni s kim jer nema razumijevanja za nikoga jer ni njega sudbina nije mazila.

Ovdje pročitajte izvorni tekst

Idi na 24sata

Komentari 135

  • MarijaKvesic 09.05.2011.

    uh kao ti si mi neki svetac hahahah Marijana samo naprijed i ocito ovo vlastita u naslovu je viska Ivane

  • denis1312 09.05.2011.

    ivane ako te tjesi-sve sto ti se sad desava,sljedece godine desavat ce se nemesu .ili mozda nekom trecem

  • Posmatrač sa strane 08.05.2011.

    Ivane, ako stvarno hoćeš da se razvedeš i nađeš drugu ( apsolutno vernu ), nađi sebi neku ružnu, glupu i nikom zanimljivu! Tada ti je sigurno niko neće. Misliš da ovi koji te teše ne doživljavaju isto? Samo im je lakše što ne znaju. Lepe žene se i u Iranu provode izvan braka. Ja bih radije lepu, pametnu i zanimljivu, delio s drugima, nego da se budim pored rugobe koju niko neće.

Komentiraj...
Vidi sve komentare