To je to što me zanima!

Marilyn Manson se predao policiji, optužili su ga da je 2019. pljuvao po snimateljici

Snimateljicu je unajmila tvrtka iz New Hampshirea da snimi koncert i nalazila se nedaleko od pozornice kad se navodni napad dogodio, piše u policijskom izvješću
Vidi originalni članak

Glazbenik Marilyn Manson (52) predao se policiji nakon što je izdan nalog za njegovo uhićenje jer je napao snimateljicu, pišu strani mediji. Taj incident dogodio se u kolovozu 2019, a optužen je zato što se pljuvanje smatra 'neovlaštenim fizičkim kontaktom'. 

Manson se predao policijskoj upravi Gilford, a šef policije Anthony Burpee istaknuo je da su pjevača nakon ispitivanja pustili uz jamčevinu.

Mansonov odvjetnik nedavno je rekao da je Mansonova slika slučajno pala na ruku snimateljice, za što je ona tražila 35.000 dolara, što je oko 221.000 kuna. 

MANEKENKA OTVORILA DUŠU Javila se još jedna Mansonova žrtva: 'Mislila sam da će me ubiti, preživjela sam čudovište'

- Već je dulje vrijeme svjestan, kao i njegov agent i njegov pravni tim, da je izdan nalog za njegovo uhićenje, ali nije pokazao nikakvu želju da se vrati u New Hampshire i odgovara za to. Snimateljicu je unajmila tvrtka iz New Hampshirea da snimi koncert i nalazila se nedaleko od pozornice kad se navodni napad dogodio - piše u policijskom izvješću.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • DinoAKA ljubiša 02.09.2021.

    Čuj napad jbt. xD  Amerika, zemlja apsurda.

  • Krušo Hagur 09.07.2021.

    pljuvanje fizički kontakt? hahaha

  • Kokokokzatl 09.07.2021.

    Kojom glavom?

Komentiraj...
Vidi sve komentare