To je to što me zanima!

Marilyn Monroe je večer prije smrti bila s mafijaškim bosom?

Tvrdnje je iznio George Masters, glumičin stilist, mjesec dana prije smrti 1998. god. Njegov nećak Jeff Platt našao je kazete sa zapisima na kojima govori o Marilyn
Vidi originalni članak

Marilyn Monroe je posljednju večer prije smrti provela u loži Franka Sinatre s mafijaškim bosom Samom Giancanaom. Prema najnovijim tvrdnjama, Marilyn i Sam su privatnim zrakoplovom otputovali u Lake Tahoe u Nevadu večer prije smrti Marilyn Monroe. Nakon Nevade je Marilyn Monroe otišla kući u Los Angeles, a te večeri su ju pronašli mrtvu. Ukoliko se tvrdnje pokažu istinitima, ponovno će se pokrenuti istraga o njenoj smrti, jer bi to promijenilo sve činjenice.

Ove tvrdnje iznio je George Masters, glumičin stilist, mjesec dana prije smrti 1998. godine. Njegov nećak Jeff Platt pronašao je kazete sa zapisima na kojima se čuje kako govori o Marilyn. 

- Večer prije smrti, posljednji put kad sam ju vidio, bila je u Lake Tahoe sa Samom Giancanaom, koji je bio šef mafije - ispričao je Masters. Od ranije je poznato kako je Monroe bila u Sinatrinoj loži dva vikenda prije smrti, ali sada izgleda da se ondje kasnije ponovno vratila, prenosi Daily Mail. Osim šefa mafije, Masters u zapisu više nikoga nije spomenuo. 

- Marilyn je umrla zbog Kennedyjevih. Zaista mislim da je za njenu smrt odgovoran FBI - naglasio je Masters. Ističe i kako je glumica tog kobnog 5. kolovoza 1962. godine bila živa te su ju odveli u bolnicu pa ponovno kući te su ju prebacili u drugi krevet prije nego su ju proglasili mrtvom. Objavljeno je kako je uzrok smrti bilo predoziranje tabletama, a njeno tijelo je pronašla spremačica.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • MateoDujmović 29.04.2011.

    sad ste se sjetili pisat o tom 50 godina poslije njezine smrti xDD

  • MAYA_9 29.04.2011.

    i koga sad vise briga, pustite je da u miru pociva.

  • kaiyla 29.04.2011.

    ma zamisli !!! sram je bilo tuka i kokošiju

Komentiraj...
Vidi sve komentare