To je to što me zanima!

'Marilyn je od previše tekućeg silikona dobila infekciju grudi'

O estetskim zahvatima šutjela je 'ko zalivena', no otkrilo se da je 'pod nož' otišla nekoliko puta. Neposredno prije smrti grudi su joj se inficirale i trpjela je jake bolove
Vidi originalni članak

Sljedeći mjesec na prodaju idu liječnički dokumenti i rentgenske snimke koji dokazuju da je Marilyn Monroe nekoliko puta otišla 'pod nož'. Stavila je implantate u bradu i korigirala nos. 

Seks simbol Zlatnog doba Hollywooda nije imala korekcije samo na licu. Marilyn Monroe povećala je i grudi. 

- Ubrizgavali su joj tekući silikon i neposredno prije smrti imala je velike komplikacije jer su joj se grudi inficirale od prevelike doze silikona - tvrdi urednica modnog časopisa Allure, Joan Kron.

Joan je o operacijama ljepotice platinaste boje kose pisala na svom blogu. Bilješke o zahvatima na kojima je Marilyn bila pokazao joj je Norman Leaf, estetski kirurg koji je dokumentaciju naslijedio od partnera, Michaela Gurdina, također estetskog kirurga. U njihovoj ordinaciji kirurg John Pangman operirao je Marilyn.

- Da si je Marilyn dala povećati grudi silikonom znala sam još 1995. Tada sam intervjuirala Rosemary Eckersley, glumičinu prijateljicu i ujedno udovicu jednog od poznatih holivudskih plastičara, Franklina Ashleya. Rekla mi je da su se Marilyn grudi inficirale neposredno prije smrti jer je pretjerala s injekcijama tekućeg silikona - piše Kron. Joana je sama bila na tri facelifta i o zahvatima je otvoreno pisala na svom blogu. 

Rendgenske slike kao dokaz: Marilyn je imala umetak u bradi

Idi na 24sata

Komentari 33

  • kung fu panda 13.10.2013.

    sad nakon toliko vremena koga briga za to

  • vreća_buha 13.10.2013.

    netalentirana umjetna tuka!!!! Savršen receprt za uspjeh u holivudu...

  • Stella81 13.10.2013.

    Na stranu fizicki izgled,ali bila je izuzetno inteligentna zena,fenomenalno je odigrala ulogu glupe plavuse.respect

Komentiraj...
Vidi sve komentare