To je to što me zanima!

Marilynka, Amy Winehouse i unisex parfem u centru grada

Modni dizajner Juraj Zigman u Accessories trgovini predstavio je novu linijuT-shirt majica, a Neven Ciganović svoj parfem za muškarce i žene 'Silicone Kiss'
Vidi originalni članak

Amy Winehouse, Marilyn Monroe, Audrey Hepburn svi koji žele Zigmana, a ne mogu si ga priuštiti sad ga mogu kupiti, pohvalio se modni dizajner Juraj Zigman koji je u centru Zagreba u Accessories trgovini predstavio novu liniju T-shirt majica.

U budućnosti mu je u planu ljudima ponuditi tangice sa Zigmanovim potpisom jer želi da Zigman bude dostupan svima.

Neven Ciganović predstavio je svoj parfem za muškarce i žene nazvan 'Silicone Kiss.' Kaže da mu je kozmetička industrija najbliža jer je i sam korisnik plastične kirurgije i kremica protiv starenja. U Accessories trgovini pojavila se i manekenka koja živi i radi u Londonu, Kristina Šalinović, koja kaže da obožava takve trgovine jer si u njima može kupiti razne sitnice.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Carla_1 22.11.2011.

    ...ajmeeeeeee...ruglo od ove Šalinovićke,pa di je tu ženstvenost,izgleda ko zombi...

  • Eleonora Roosevelt 22.11.2011.

    Ma Kristina Š. je prekrasna djevojka! Zaraduje masno i dok joj dobro ide nek ostane takva kakva je, a za jedno 10 godina kad se dobro nabere, nek radi kj ove, uvijek se moze udebljati, samo treba njegovati ovakvu mrsavost! Go Kiki! :)

  • tajnamoja 21.11.2011.

    Zigmanove gaćice, dječje majice, cipelice, i sve što proizvodi - lijepo i drukčije, ali preskupo. Uz najbolju volju ..

Komentiraj...
Vidi sve komentare