To je to što me zanima!

Marina mu je poklonila svoje najljepše stihove, ali on ju je ostavio zbog mlađih djevojaka

'Oliver je bio presladak mladić, uvijek dotjeran i potpuno drugačiji. Nosio je košulje i hlače. Nismo se skrivali, nego tada naša veza nikoga nije zanimala', ispričala je Tucaković svojevremeno
Vidi originalni članak

Hitmejkerici Marini Tucaković desetljećima je glavna podrška bio suprug Aleksandar Radulović Futa, a prije njega Marina je sedamdesetih godina ljubila pjevača Olivera Mandića (67) koji je tada bio na početku karijere. Iako se u javnosti gotovo uopće nije govorilo o ovoj romansi, njih dvoje su četiri godine bili u ljubavi, a Oliver je jednom prilikom potvrdio da je Marina patila za njim.

- Marina i ja smo bili u vezi četiri godine. Za vrijeme našeg zabavljanja napisala mi je 'Ljuljaj me nježno'. Pošto sam objavio tu numeru, raskinuli smo. Ostavio sam je zbog mlađih i ljepših djevojaka. Tada je krenulo ludilo u mom životu, a ona je vjerojatno patila. Naša suradnja se nastavila i poslije raskida. Hvala joj što mi je napisala divne tekstove i poslije toga na mojim albumima. Radila mi je sve pjesme osim „Dođe mi da vrisnem tvoje ime“ i 'Bobane' - ispričao je Mandić prije nekoliko godina za srpske medije.

POGLEDAJTE VIDEO: Preminula je Marina Tucaković

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

ZAHVALE I EMOTIVNE PORUKE Kolege se opraštaju od Marine Tucaković: 'To što ostavljaš, ostat će uklesano u vremenu'

- Poslije našeg raskida ostali smo u dobrim odnosima. Ona je dupla Škorpija, lovu voli najviše - dodaje Mandić.

Iako je tvrdila da nikad nisu krili svoju ljubav, Marina je rekla da se ne sjeća baš svih detalja iz romanse s Mandićem.

- Bilo je to tako davno. Više se i ne sjećam. Oliver je bio presladak mladić, uvijek dotjeran i potpuno drugačiji. Nosio je košulje i hlače. Nismo se skrivali, nego tada naša veza nikoga nije zanimala - ispričala je Tucakovićeva svojevremeno.

Marina je tada otkrila i da je ona glavni "krivac" za to što je Oliver postao pjevač.

- Imao je divne pjesme, ali nije želio da pjeva. Uvjerila sam ga da treba da pjeva, a ne da daje pjesme drugima. Nije on neki veliki pjevač kao Haris Džinović, ali je imao specifičnu boju i način pjevanja. Postigla sam sa njim veliki uspjeh, kao i on sa mnom. Njegove pjesme će živjeti zauvijek - pričala je Marina pre nekoliko godina.

Marina i Oliver ostali su u prijateljskim odnosima, a Tucakovićeva je dugi niz godina bila u sretnom braku sa Aleksandrom Futom Radulovićem.

 

Idi na 24sata

Komentari 28

  • Feler Rudi 21.09.2021.

    Najbolje pjesme od Olivera Sta to bjese ljubav i od Samardzica Da me nije!

  • takda 20.09.2021.

    ok,tko je Oliver Mandić ja pomislio na jednog jedinog Olivera

  • Calimero_01 20.09.2021.

    A onda je poludio i pridružio se svome kumu Arkanu i njegovoj "Srpskoj dobrovoljačkoj gardi" s kime je haračio po Hrvatskoj. Slušao sam ga kao klinac za vrijeme Juge, danas na njegov spomen dobijem alergijsku reakciju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare