Show

Komentari 28

Marina mu je poklonila svoje najljepše stihove, ali on ju je ostavio zbog mlađih djevojaka

Marina mu je poklonila svoje najljepše stihove, ali on ju je ostavio zbog mlađih djevojaka

'Oliver je bio presladak mladić, uvijek dotjeran i potpuno drugačiji. Nosio je košulje i hlače. Nismo se skrivali, nego tada naša veza nikoga nije zanimala', ispričala je Tucaković svojevremeno

Hitmejkerici Marini Tucaković desetljećima je glavna podrška bio suprug Aleksandar Radulović Futa, a prije njega Marina je sedamdesetih godina ljubila pjevača Olivera Mandića (67) koji je tada bio na početku karijere. Iako se u javnosti gotovo uopće nije govorilo o ovoj romansi, njih dvoje su četiri godine bili u ljubavi, a Oliver je jednom prilikom potvrdio da je Marina patila za njim.

- Marina i ja smo bili u vezi četiri godine. Za vrijeme našeg zabavljanja napisala mi je 'Ljuljaj me nježno'. Pošto sam objavio tu numeru, raskinuli smo. Ostavio sam je zbog mlađih i ljepših djevojaka. Tada je krenulo ludilo u mom životu, a ona je vjerojatno patila. Naša suradnja se nastavila i poslije raskida. Hvala joj što mi je napisala divne tekstove i poslije toga na mojim albumima. Radila mi je sve pjesme osim „Dođe mi da vrisnem tvoje ime“ i 'Bobane' - ispričao je Mandić prije nekoliko godina za srpske medije.

POGLEDAJTE VIDEO: Preminula je Marina Tucaković

- Poslije našeg raskida ostali smo u dobrim odnosima. Ona je dupla Škorpija, lovu voli najviše - dodaje Mandić.

K. Nikolić/VL

Iako je tvrdila da nikad nisu krili svoju ljubav, Marina je rekla da se ne sjeća baš svih detalja iz romanse s Mandićem.

- Bilo je to tako davno. Više se i ne sjećam. Oliver je bio presladak mladić, uvijek dotjeran i potpuno drugačiji. Nosio je košulje i hlače. Nismo se skrivali, nego tada naša veza nikoga nije zanimala - ispričala je Tucakovićeva svojevremeno.

Marina je tada otkrila i da je ona glavni "krivac" za to što je Oliver postao pjevač.

- Imao je divne pjesme, ali nije želio da pjeva. Uvjerila sam ga da treba da pjeva, a ne da daje pjesme drugima. Nije on neki veliki pjevač kao Haris Džinović, ali je imao specifičnu boju i način pjevanja. Postigla sam sa njim veliki uspjeh, kao i on sa mnom. Njegove pjesme će živjeti zauvijek - pričala je Marina pre nekoliko godina.

Marina i Oliver ostali su u prijateljskim odnosima, a Tucakovićeva je dugi niz godina bila u sretnom braku sa Aleksandrom Futom Radulovićem.

 

Najčitaniji članci