To je to što me zanima!

Marino i Sara iz Života na vagi: Božić i Novu neće biti zajedno?

Moja je obitelj odlično prihvatila Marina, sjeo im je na prvu, kada je bio kod mene više se družio s mojim tatom nego sa mnom, što je meni, naravno, jako drago, rekla je Sara za Večernji list
Vidi originalni članak

Par iz 'Života na vagi', Marino Marušić (26) i Sara Sitarić (18), nerazdvojan je i nakon završetka showa. Iako ljubav održavaju na daljinu jer Sara živi u Ladimirevcima, a Marino u Zadru, nedavno su se pohvalili druženjem u njegovom domu. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Još uspijevamo sve držati pod kontrolom, redovita viđanja i susrete. Pomognu i videopozivi, ali da je lako, nije, udaljeni smo dosta, povratna je karta skupa, odricanja su velika i ponekad nam bude teško znamo li da se dugo nećemo vidjeti - rekla je Sara za Večernji list. Marino je nadodao da je njegova obitelj bila presretna kada je saznala za njihovu vezu te je jedva čekao upoznati Sarinu obitelji.

- Moja je obitelj odlično prihvatila Marina, sjeo im je na prvu, kada je bio kod mene više se družio s mojim tatom nego sa mnom, što je meni, naravno, jako drago - rekla je Sara za Večernji list. 

SARA IZ 'ŽIVOTA NA VAGI': 'Misle da je nagrada 150 tisuća kn, ne znaju da sam je ja uzela'

Marino kaže kako će Božić i Novu godinu dočekati svatko sa svojom obitelji, ali nije još ništa sigurno. 

Sara je ušla u show s 137,7 kg, a na posljednjem vaganju imala je 103 kg, odnosno izgubila je 34,7 kilograma. Marino je dogurao do finalista showa. Imao je 167,1 kg na prvom vaganju, a u međuvremenu je izgubio 57,9 kg te sada ima 109, 2 kg.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Idi na 24sata

Komentari 19

  • 22.12.2019.

    Djeco sad još po 25 kg dolje pa se onda prebrojite.

  • mrTrobec 21.12.2019.

    Slave svak u svom restoranu brze hrane

  • ina67 20.12.2019.

    Odvojeno, i još neki to opravdavaju, valjda i oni slave svatko sa svojom obitelji. Ništa od te ljubavi, šteta , već na početku ne znate se postaviti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare