To je to što me zanima!

Marinu napadaju u srpskoj Farmi: Luda si i nekrštena

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Na bivšu pjevačicu benda Denis&Denis namjerila se pjevačica Maja Nikolić. TV "Pink BiH" skinula je reality show s programa zbog četničkih pjesama
Vidi originalni članak

Hrvatsku predstavnicu u srpskoj verziji "Farme" još su od prvih dana showa neki stanari napali zbog hrkanja. Čini se da se Marina Perazić posebno zamjerila pjevačici Maji Nikolić. Srpski mediji prenose da se njih dvije već nekoliko dana sukobljavaju. Prvo su se posvađale jer je Maja silom htjela da Marina napravi doručak. Bivša pjevačica benda Denis&Denis ju je odbila na što joj je Maja rekla da je nekrštena. Kasnije su se 'pohvatale' oko liječničkih pregleda. Marina je zamjerila Maji jer joj nije pozvala doktora kad ju je zamolila. Srpska pjevačica joj je rekla da njoj ne treba liječnik nego neuropsihijatar. Svoje je zaključke popratila riječima da je Marina "luda, neurotična i debela". Marina joj je rekla da je prosta i da nikad neće grubo reagirati na bilo kakve uvrede i provokacije.

SRPSKA FARMA SKINUTA S PROGRAMA ZBOG ČETNIKA
Reality show više se ne prikazuje na televiziji "Pink BiH" i to na zahtjev mnogobrojnih ogorčenih gledatelja. Zasmetalo im je što su neki sudionici showa u Kuću ušli s kokardama, a neki su pjevali i četničke pjesme.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • snork 03.10.2009.

    nekom s diplomom građevine i to ženskoj nije lako naći posao, a pogotovo nekom ko je diplomirao pred par milijuna godina, nikad radio u struci, znaći sve je zaboravio....

  • Gia 03.10.2009.

    a šta ćeš........

  • jagodica28 03.10.2009.

    A dobro žena na temlju stare slave želi zaraditi novce, pa zašto ne? Ali slažem se s komentarom da ipak ima dosta godina i završila je fakultet da nemože nači neki stalan posao kojim bi uzdržavala svoju obitelj, malo mi je nelogično iz jednog razloga, a to je da ipak ima neko ime tako da se stvarno uhvati u koštac da traži posao da bi ga i našla! Mislim da je netreba osuđivati iz razloga što da brzinu želi zaraditi velike novce, a ta Farma tamo, koiliko sam uspijela vidjeti... ma nebi iz morala i svojih nekih stvova bila tamo kada vidim one kape i kapice i one pjesme i znakovlje...ma nema šanse!

Komentiraj...
Vidi sve komentare