To je to što me zanima!

Mario Balotelli: Volio bih da je Pia moja kći, to bi me usrećilo

Mario je rekao da Raffaelli neće priznati dijete tako dugo dok DNK analiza ne potvrdi da je Pia njegova. Ona test još nije napravila, no, kaže, bi, samo da se riješi stresa
Vidi originalni članak

Živjeli smo zajedno, planirali smo obitelj. Mario je htio kćer, a onda ju je napustio. Nije lijepo ostaviti svoju kćer, ridala je nedavno Raffaella Fico (24). 

Mario Balotelli (22) ne uzrujava se previše njenim suzama i molbama za pomirenjem, on se zabavlja s Fanny Negueshom. Zajedno su pozirali za naslovnicu Vanity Faira. Nogometaš je za časopis rekao kako se veseli očinskim dužnostima i nada se da će uskoro upoznati kćer te da će se dobro slagati. 

- Nadam se da mala Pia zaista je moja kći. Ne želim pobjeći od roditeljskih obaveza i zaista se nadam da je ona moje dijete - rekao je Balotelli. 

Podsjetimo, Mario je rekao da Raffaelli neće priznati dijete tako dugo dok DNK analiza ne potvrdi da je Pia njegova. Ona test još nije napravila, no, kaže, napravila bi ga samo da se riješi stresa i počne živjeti normalnim životom. 

Dok Raffaella kuka, Mario se ne može 'zasititi' putene Negueshe. Kaže da je odlučna, puna samopouzdanja i uistinu velikodušna te ga je tim kvalitetama privukla prvi put kad ju je vidio. Mario je bio s manekenkom Fanny i dok je Raffaella rađala njihovu kćer. Kaže da bi s Fanny mogao provesti cijeli život.

Idi na 24sata

Komentari 35

  • mamma mia 26.03.2013.

    Mooolim te, napravi test da se i mi toga riješimo već jednom!!!!

  • Stella81 26.03.2013.

    daaavno sam gledala neki show, jel onaj jerry ili nešto drugo...ženska plače, krokodilske suze kako dečko odbacuje nju i njihovo dijete,a ona vjerna do groba i nazad, frajer se smije i kaže da nema šanse da je beba njegova, kaže liči mu na kineza...ja bila 100% na njenoj strani. kad test pokazao - da nije njegova. raffaela,ako čovjek traži, napravi test ili šuti.

  • jabuka5 26.03.2013.

    pa neka to napravi ,pa šta je tu je ,,,nek barem zna ko je otac djetetu ,,,,,,,mislim da je ona sigurna ,,,več bi poletila napraviti ,,,,a opet ,,vidječemo .......

Komentiraj...
Vidi sve komentare