To je to što me zanima!

Mario Mamić Tiju nije vodio na svadbu, ali ju je poveo u Dubai

Event menadžerica nije bila na vjenčanju Marijevog prijatelja Nikkyja Vuksana. Par je ipak odlučio Novu godinu dočekati zajedno, a 'fotke' s dočeka objavila je supruga bivšeg glasnogovornika Partizana
Vidi originalni članak

Iako Tia Juričić (31) s Marijem Mamićem (33) nije bila na svadbi njegovog prijatelja Nikkyja Vuksana (39), par je Novu godinu odlučio dočekati zajedno. Na zabavi su im društvo pravili bivši glasnogovornik Partizana Marko Vjetrović (35) i njegova supruga Višnja (29) koja je objavila 'fotke' s provoda.

Bračni par je bio u Zagrebu u vrijeme Vuksanova vjenčanja na kojem je bio i Mario Mamić. Na svadbi je bila i Monika (34), koja je zablistala u dekoltiranoj crnoj haljini.

Podsjetimo, nakon prethodnog Tijinog i Marijevog posjeta Dubaiju otkrivena je njihova veza, a već se šuška da je event menadžerica trudna s nogometnim menadžerom.

 

Idi na 24sata

Komentari 37

  • AmelaĆorić 03.01.2017.

    Hahahha, na svakoj slici na kojoj je ona uz nju bivsi muz,a ne Mamic ....Al se usrecila jebe se sa zauzetim frajerom kad je se zasiti sutnut ce ju koa sto je i Moniku ...Ako misli da ce ga zdrzat djetetom prevarila se ,pa i ova mu je rodila dvoje pa sta bi ...

  • talman 02.01.2017.

    Jadni vi o kome i čemu pišete

  • minaj 02.01.2017.

    nek rade što hoće samo nek joj se oni očuh de.il makne iz medija

Komentiraj...
Vidi sve komentare