To je to što me zanima!

Evo koga ljubi Mandžukić, novi igrač Milana: Ivana je skromna i samozatajna cura iz Strizivojne

Ivana s Marijem putuje i mijenja adrese, no zbog poznatog dečka Ivana nikad nije postala željna medija. Samozatajnija je više od svih drugih WAG-sica na svijetu
Vidi originalni članak

Nogmetaša Marija Mandžukića (34) Talijani su dočekali s velikim oduševljenjem. Stigao je u Milano gdje će nastaviti karijeru u nogometnom klubu Milan. Prethodno je Mario igrao za nogometni klub Juventus, a velika podrška u karijeri mu je njegova dugogodišnja djevojka Ivana Mikulić (31).

POGLEDAJTE VIDEO:  Ivana je skromna i samozatajna cura iz Strizivojne

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

S njim putuje i mijenja adrese, no zbog poznatog dečka Ivana nikad nije postala željna medija. Samozatajnija je više od svih drugih WAG-sica na svijetu.

Nema društvene mreže, ne fotografira se na luksuznim automobilima i skupim 'krpicama'. Osim toga, Ivana se ne pojavljuje na javnim događajima. 

Gloria piše kako je navodno riječ o pristojnoj i skromnoj djevojci. Tako su je opisivali njezini sumještani u jeku popularnosti Vatrenih tijekom SP-a 2018. Mario njezinu samozatajnost poštuje i uz nju se najbolje osjeća.

- Najbolje se osjećam kod kuće s obitelji i djevojkom. Nećete me često vidjeti u gradu. U privatnom sam životu dosadan, ne sebi, ali možda drugima - rekao je Mario svojedobno za njemački Bild. 

MANDŽINA LJUBAV Mario Mandžukić voli Ivanu iz Strizivojne: Lijepa je i skromna

Ivana inače dolazi iz Strizivojne, nedaleko od Đakova. Nogometaša su ranije njezini sumještani često viđali u selu kad je s djevojkom dolazio u posjet njezinoj obitelji.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 192

  • XM12 20.01.2021.

    Ako je sve u redu sa njima, kako novinari pisu, sto je ne zeni?

  • Krušo Hagur 20.01.2021.

    još jedna koja voli pare

  • Bocwanna 20.01.2021.

    Suze su mi krenule 😞

Komentiraj...
Vidi sve komentare