Obavijesti

Show

Komentari 322

Mario Mandžukić voli Ivanu iz Strizivojne: Lijepa je i skromna

Mario Mandžukić voli Ivanu iz Strizivojne: Lijepa je i skromna
3

DRAGA JE CIJELOM SELU Nogometaš i njegova djevojka upoznali su se u Slavonskom Brodu gdje je samozatajna crnokosa studentica išla u srednju školu

VIDEO

U Strizivojni, nedaleko od Đakova, svi znaju da je njihova sumještanka Ivana Mikulić (25) djevojka hrvatskog nogometnog asa Marija Mandžukića (28). 
Nogometaša su viđali u selu kad je s djevojkom dolazio u posjet njezinoj obitelji.

- Mama Marijana radi u lokalnoj trgovini. Rodom je iz susjednog Vrpolja. Tata Željko u selo je došao nakon vjenčanja s Marijanom. Bio je vrlo vrijedan. Poginuo je 2002. godine na Kosovu gdje je radio na popravku generatora termocentrale - prisjetili su se Ivanini susjedi. 
Njena majka Marijana ostala je sama s dvije kćeri. Starija se udala za mladića iz sela, a Ivana je otišla u Slavonski Brod u srednju školu gdje je upoznala Marija. Nakon mature otišla je studirati u Zagreb. Potpisavši za njemački nogometni klub Bayern 2012. godine, Mario i Ivana preselili su se u München. Susjedi o samozatajnoj Ivani i njezinoj obitelji imaju samo riječi hvale tvrdeći kako je to uzorna obitelj koja redovito ide u crkvu i ni po čemu ne odskače od drugih. Sestre Mikulić, ističu susjedi, skromne su i lijepe djevojke, po čemu ih mještani i poznaju. 
Ne čudi ih, kažu, što se Ivana ne želi eksponirati u medijima, jer je takva bila i dok je živjela u selu. Imala je ograničeni broj prijatelja i nije baš puno izlazila. Čim je naša reprezentacija ispala sa Svjetskog prvenstva u Brazilu, Ivana i Mario otišli su na otok Brač gdje nogometaš ima kuću trokatnicu.

- Kupio sam je nedavno jer sam želio imati mirno mjesto za sebe, obitelj i najbliže prijatelje, no zbog obaveza ne vjerujem da ću baš previše vremena ondje provoditi – rekao je Mario Mandžukić.

Nogometaš se uskoro seli u Madrid u kojem će igrati za tamošnji nogometni klub Atletico.

Raj za odmor u ljekovitoj uvali

Uoči SP-a Mario je kupio vilu u uvali Vičja luka. Osigurana je videonadzorom, ima bazen, garažu za dva auta i mjesto za gliser. Uvala je poznata po ljekovitom blatu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 322
VIDEO

Znaš li tko sam? Obožavala je Fosile, a zbog Rozgine pjesme 'požalila' se Vjekoslavi Huljić
REPERICA I GLAZBENICA

Znaš li tko sam? Obožavala je Fosile, a zbog Rozgine pjesme 'požalila' se Vjekoslavi Huljić

Nedjeljni ručak i pita od jabuke bude joj uspomene iz djetinjstva, a tada je slušala Nove fosile. Sada svojim tekstovima opisuje našu svakodnevicu i zalaže se za bolje i kvalitetnije društvo

Aleksandra Prijović se usred koncerta u Varaždinu obratila mužu: 'Filipe, vidiš li ti ovo...'
EMOTIVNA VEČER

Aleksandra Prijović se usred koncerta u Varaždinu obratila mužu: 'Filipe, vidiš li ti ovo...'

Popularna pjevačica oduševila je sinoć na prvom koncertu u nizu, a kako doznajemo, najveći spektakl priprema se za nedjelju
Ovo je kostim Baby Lasagne za Eurosong! Pogledajte promjene
NIJE ISTO KAO NA 'DORI'

Ovo je kostim Baby Lasagne za Eurosong! Pogledajte promjene

Za kostime je zaslužna prijateljica Baby Lasagne, mlada dizajnerica Valentina Pliško