To je to što me zanima!

Mario Mlinarić vraća se na male ekrane: 'Vrlo malo je potrebno da bismo se osjećali dobro...'

Teoriju ćemo oplemeniti s puno zabave i praktičnih primjera, prisjetiti se nekih univerzalnih vrijednosti i pokazati kako možemo zdravo i sretno živjeti, poručio je Mlinarić
Vidi originalni članak

Magistar kineziologije, profesor tjelesne i zdravstvene kulture Mario Mlinarić (41) autor je i voditelj nove rubrike IN magazina.

POGLEDAJTE VIDEO 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

'Zdrav život postaje navika' nova je lifestyle rubrika koja će gledatelje jednom tjedno gledateljima na zabavan način približiti kako živjeti zdravije i sretnije.

Kroz igru, zabavne sportske i edukativne sadržaje, proputovat će Lijepu našu, pokazati neke od najljepših krajeva te brojne povijesne i kulturne znamenitosti.

Dio emisije činit će i kreativni treninzi te zdravstveni savjeti putem kako unaprijediti životne navike koje utječu na naše zdravlje i raspoloženje.

- Želja mi je pokazati kako je potrebno vrlo malo da bi se dobro osjećali. Rubrika će biti svestrana; bit će tu sporta, povijesti, kulture, zdravih navika i lijepih putovanja, sve uz puno šale i smijeha. Teoriju ćemo oplemeniti s puno zabave i praktičnih primjera, prisjetiti se nekih univerzalnih vrijednosti i pokazati kako možemo zdravo i sretno živjeti - poručio je Mlinarić koji će, među ostalim, smisliti i pokazati kako učinkovito odraditi određen trening, što sve dobroga donosi vježbanje, te kako se pravilno hraniti i održavati svoje zdravlje na visokoj razini.

U svojoj će rubrici Mario ugostiti i učenike koji su ostvarili velike sportske i školske uspjehe, a prvu rubriku 'Zdrav život postaje navika' moći će se vidjeti 29. ožujka.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • 26.03.2021.

    Mario je baš OK čovjek.simpa i drag.

  • kung fu panda 26.03.2021.

    Pozitivan momak

  • nomistakes 26.03.2021.

    fali para

Komentiraj...
Vidi sve komentare