Show

Komentari 6

Mario Mlinarić vraća se na male ekrane: 'Vrlo malo je potrebno da bismo se osjećali dobro...'

Mario Mlinarić vraća se na male ekrane: 'Vrlo malo je potrebno da bismo se osjećali dobro...'

Teoriju ćemo oplemeniti s puno zabave i praktičnih primjera, prisjetiti se nekih univerzalnih vrijednosti i pokazati kako možemo zdravo i sretno živjeti, poručio je Mlinarić

Magistar kineziologije, profesor tjelesne i zdravstvene kulture Mario Mlinarić (41) autor je i voditelj nove rubrike IN magazina.

POGLEDAJTE VIDEO 

'Zdrav život postaje navika' nova je lifestyle rubrika koja će gledatelje jednom tjedno gledateljima na zabavan način približiti kako živjeti zdravije i sretnije.

Kroz igru, zabavne sportske i edukativne sadržaje, proputovat će Lijepu našu, pokazati neke od najljepših krajeva te brojne povijesne i kulturne znamenitosti.

Dio emisije činit će i kreativni treninzi te zdravstveni savjeti putem kako unaprijediti životne navike koje utječu na naše zdravlje i raspoloženje.

- Želja mi je pokazati kako je potrebno vrlo malo da bi se dobro osjećali. Rubrika će biti svestrana; bit će tu sporta, povijesti, kulture, zdravih navika i lijepih putovanja, sve uz puno šale i smijeha. Teoriju ćemo oplemeniti s puno zabave i praktičnih primjera, prisjetiti se nekih univerzalnih vrijednosti i pokazati kako možemo zdravo i sretno živjeti - poručio je Mlinarić koji će, među ostalim, smisliti i pokazati kako učinkovito odraditi određen trening, što sve dobroga donosi vježbanje, te kako se pravilno hraniti i održavati svoje zdravlje na visokoj razini.

U svojoj će rubrici Mario ugostiti i učenike koji su ostvarili velike sportske i školske uspjehe, a prvu rubriku 'Zdrav život postaje navika' moći će se vidjeti 29. ožujka.

Najčitaniji članci