To je to što me zanima!

Markle je prekršila kraljevsko pravilo: 'Loša' navika glumice

Glumica i princ su uživali u Walesu družeći se s djecom, a igrali su i stolni tenis te društvenu igru jenga. Par je tješio djevojčicu koja se rasplakala jer je zbog nervoze nije uspjela dobro izvesti plesnu točku
Vidi originalni članak

Princ Harry (33) i glumica Meghan Markle (36) su u prvom službenom posjetu Walesu i dok su razgledavali dvorac Cardiff okružilo ih je stotine fanova koji su htjeli fotografiju s njima ili barem autogram. Djevojčica Caitlin Clark (10) bila je jedna od sretnijih, pa joj je Meghan prišla, pozdravila ju i potpisala joj se u bilježnicu. 

- Bok, Kaitlin - napisala je Meghan pritom stavivši k umjesto c te je dodala srce i nasmiješenog smajlića. Kraljevska obitelj je zamjerila glumici što je još jednom prekršila protokol tijekom susreta s fanovima i navodno rekla da joj je ta 'loša' navika ostala iz Hollywooda. Naime, pravilo je da se ljubazno odbije davanje autograma. Također, Meghan je sa smiješkom 'odradila' nekoliko selfieja s obožavateljima. 

PRINČEVE ROMANSE Prije Meghan: Princ Harry je imao vrlo buran ljubavni život

Princ i glumica su u dvorcu gledali nastup dječje plesne skupine, a kasnije su prišli uplakanoj djevojčici Elodie (7) koja je stajala u kutu sobe. Njezina majka im je objasnila da je Elodie bila nervozna zbog susreta s princom i glumicom pa nije uspjela otplesati sve kako treba.

- Nemoj se uzrujavati. I ja sam nekada bila sramežljiva - rekla joj je Meghan, a Harry je Elodie pružio ruku. Djeca su ponovno izvela plesnu točku i sve je prošlo po planu. Par je poslije razgovarao s djecom koja su ih okružila. Jedan dječak je zagrlio Meghan i pitao kraljevski par jesu li se već vjenčali.

LOŠ POKUŠAJ Skupe lutkice Meghan i Harryja uopće ne sliče slavnom paru

- Nismo. Odbij - našalio se Harry glumeći ljubomornog zaručnika. Glumica i princ su bili cijelo vrijeme opušteni i odgovarali na sva pitanja znatiželjne djece. Usto su s njima igrali stolni tenis i društvenu igru jenga u kojoj se miču drvene pločice dok se nekom od igrača ne sruši sagrađena konstrukcija. 

 

- Obožavam ovu igru. Treba toliko strpljenja za nju i uči nas da se kontroliramo - objasnila je Markle. Harry i Meghan su tijekom svog posjeta dobili i posebnu tortu na pet katova od različitih velških sireva. Vlasnik kompanije Simon Mercer je istaknuo da je to poklon povodom njihovog budućeg vjenčanja. 

- Specijalno smo ju napravili samo za njih. Možda nas nakon ovog pitaju da im napravimo još jednu - rekao je Mercer. 

 

Idi na 24sata

Komentari 16

  • Hiroo_Onoda 26.01.2018.

    Uštogljena kraljevina. Nebi tamo izdržao živjeti niti do prvog gableca.

  • riba1989 22.01.2018.

    Simpa su njih dvoje - a ova drama oko autograma, de dobro je.

  • 21.01.2018.

    Bitno da oni odgovaraju jedno drugom a za ove bolesnike i onako nitko ne mari...

Komentiraj...
Vidi sve komentare