To je to što me zanima!

Marko Grubnić tvrdi da je N. Ciganović besposličar

Modni Mačak ljut je jer smatra da stilist Neven Ciganović na račun njegovog imena radi sebi PR. Bivši najbolji prijatelji više ni ne razgovaraju
Vidi originalni članak

Puna mi ga je kapa. Stalno sprda i trača druge, a ništa u životu nije značajno napravio, govori Marko Grubnić (26). Modni Mačak osvrnuo se na nedavne izjave Nevena Ciganovića (37), koji ga je na blogu “popljuvao” zbog otkrića i zanimanja za nogomet.
- Nije mi jasno da osoba koja ništa ne radi dobiva toliko medijski prostor. Pomoću mog imena radi sebi PR - uzrujan je Grubnić, govoreći kako nema konkurencije među stilistima jer je najbolji.
Neven Ciganović na Mačkove se komentare samo osmjehnuo rekavši kako Grubnić nije čist.
- Ja nisam ničiji nasljednik, a kamoli Ciganovićev. Sve sam sam napravio. On odavno nije stilist i ne znam zašto se toliko trpa kad mu se taj posao zgadio - kaže Grubnić.

CIGI: MARKO GRUBNIĆ FRKĆE BEZ VEZE
Nevena Ciganovića (37) do suza su nasmijale Grubnićeve izjave kako se “zakačio” na nogomet. K tome još što je gledajući tekmu sa zagrebačkim manekenkama ispijao šampanjac i jeo jagode. Cigi se na Mačka osvrnuo u kolumni “Plastik Fantastik”.
Za tjednik je nedavno rekao kako je Grubniću na vrijeme podrezao nokte, pa više nije tako opasan, te da “frkće” bez veze.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • zerp 02.07.2008.

    Zašto moramo među zanimljivostima imati svako malo servirane ova dva debila? Stavite nešto zanimljivije... npr. uzgoj prepelica.

  • tajnamoja 02.07.2008.

    Piksel je rekao sve što se pametno da reći o ovoj temi.

  • piksel 02.07.2008.

    i onda ove ženske kakti zvijezde tipa budvanski i radijski festival koje se ne znaju obuć plate grubniću da im on kupi haljinu koja će kao prikriti razne nedostatke... to znači stilist? ubit ću se

Komentiraj...
Vidi sve komentare