To je to što me zanima!

Marko Livaja stigao na doček u Split sa suprugom Iris i djecom

Hrvatska nogometna reprezentacija u nedjelju se vratila u Hrvatsku nakon nekog vremena boravka u Katru zbog SP-a. U većim gradovima Hrvatske danas je održan doček reprezentativaca
Vidi originalni članak

Danas je u nekoliko Hrvatskih gradova održan doček Vatrenih. U Splitu su vjerni navijači tako dočekali Ivana Perišića, Marka Livaju, Marija Pašalića, Ivu Grbića, Nikolu Vlašića i, iako nije Splićanin, Josipa Juranovića.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Ovakvo nešto sam već doživio u šestom mjesecu. Nisam očekivao da će se to ponoviti i da ću biti tu s reprezentacijom. Prije četiri godine sam bio na vašem mjestu. Htio bih se zahvaliti svom klubu i svojim suigračima jer da nije bilo njih, ja danas ne bih bio ovdje. Još jednom ste pokazali da je ovo najbolji grad na svijetu. Nadam se da ćemo napokon donijeti i tu titulu u Split. Slavit ćemo je već ove godine ako Boga ima - rekao je Livaja tijekom dočeka, a sve je iz publike slušala i gledala njegova obitelj.

PODRŠKA NAKON PORAZA Iris Rajčić podijelila je emotivnu poruku suprugu Livaji i ostalim igračima: Evo što je napisala...

Podršku su mu, kao i u prethodnih mjesec dana, pružili supruga Iris Livaja i njihovo dvoje djece Elizabet i Lorenzo. Djeca su se Marku pridružila i na pozornici, dok je Iris sve pratila iz publike.

Iris se pohvalila i suprugovom brončanom medaljom, koju je Livaja osvojio na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Katru.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • tgar 20.12.2022.

    Doček u Zagrebu je bio veličanstven a sve ostalo je silovanje. Nebi da mi neko zamijeri

  • 19.12.2022.

    Nema ljepše podrške od obitelji ..👍

Komentiraj...
Vidi sve komentare