To je to što me zanima!

Marko Pašalić: Istina je da sam bio u vezi sa Simke

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Nećak Ivića Pašalića sa Simonom je prekinuo zato jer ju je ulovio da se ljubi s drugim muškarcem u jednom beogradskom klubu u koji je došla s njim
Vidi originalni članak

Ante Gotovac sprijateljio se s Markom Pašalićem i planira s njim otvoriti "najbolji disko klub u gradu". Svoje partnerstvo objavili su "In Magazinu", a Marko je još i potvrdio glasine o svojoj aferi sa Simonom Gotovac. Kazao je da je bio s njom u ljubavnoj vezi, ali i da su prekinuli tijekom jednog izlaska u noćni klub u Beogradu. Tamo su došli zajedno i on je u jednom trenutku otišao na WC. Dok se vraćao natrag vidio je Simonu kako se ljubi s jednim muškarcem. On je tada pokupio svoj stvari i otišao iz Beograda. Simona nije htjela komentirati Markove tvrdnje jer se ne želi spuštati na Antin nivo. Gotovac i Pašalić upoznali su se nedavno na rođendanu zajedničke prijateljice. 

Idi na 24sata

Komentari 21

  • -mrvica- 05.12.2009.

    ima li kraja ovome?????????????????

  • maneather 27.11.2009.

    iako se slažem da su bolesnici,ovo kaj marko priča je istina s tim da sam ja od prijateljica sa simonine strane čula verziju da se pokupio ujutro dok je ona spavala nakon duga od 2100 E iz hiltona jel se pio don perignon te je naišao\"slučajni prolaznik\" koji je podmirio dug,a ona njemu zatim u istoj sobi!!

  • mucaco 27.11.2009.

    istina je da si ti papčina..

Komentiraj...
Vidi sve komentare