To je to što me zanima!

Marko Pecotić Peco pojavljuje se u spotu grupe Magazin, ali ne kao glazbenik već kao plesač

Marko Pecotić Peco prekinuo je dugogodišnji brak zbog svoje suradnice s kojom pjeva u bendu, a uz pjevanje pokazao je i talent u plesu
Vidi originalni članak

Nakon što je priznao da se razvodi od supruge Irene jer se zaljubio u svoju blisku suradnicu, pjevačicu Silviu Dvornik, glazbenik Marko Pecotić Peco ne prestaje puniti medijske stupce. Pecotić je svoju karijeru izgradio kao član 'Četiri tenora', a ranije je pjevao i u klapi Iskon te je usto izgradio i samostalnu karijeru. Peco se 1997. godine pojavio u video spotu legendarne grupe Magazin i to kao plesač.

Pecu o kojem se mnogo čita ovih dana moglo se vidjeti još 1997. godine kada je izašao spot grupe Magazin za pjesmu 'Ime mi spominje'. Pecotić je još zaplesao i na Splitskom festivalu kao pratnja grupi Divas 1999. godine te sa Doris Dragović 2000. godine.

Pecotić je neko vrijeme bio i član kultnog splitskog break dance kluba DNF-a, a kad je završio Pomorski fakultet i odradio kadeturu na brodu, bio je i trener break dancea te je učio djecu plesati, prenosi Slobodna Dalmacija.

OSTAVIO SUPRUGU ZBOG DRUGE Tko je Marko Pecotić Peco? Pjeva i glumi u reklamama, 'Kolinda dijetom' izgubio 25 kila

Prije nego je obznanio javnosti da se razvodi jer se zaljubio u drugu ženu, Marko je pažnju javnosti privukao i prije nekoliko godina drastičnim gubitkom kilograma.

Podsjetimo, Marko i Irena bili su 16 godina u braku. Upoznali su se na probama zbora u crkvi, a nije dugo trebalo da se zaljube. Vjenčali su se 2006. godine te dobili dvojicu sinova, Ivana i Andru. Sudeći po fotografijama koje je farmaceutkinja često dijelila na društvenim mrežama, činilo se kao da su u idiličnom odnosu.

Objave često znaju zavarati, a tako su i u ovome slučaju. Pecotić je početkom ovog tjedna priznao da se razvode, a u srijedu je potvrdio da je u vezi sa Silviom Dvornik. Bliskom suradnicom s kojom posljednjih godina odrađuje brojne nastupe.

POGLEDAJTE VIDEO: PROLAZNICI ZNAJU TKO JE MARKO PECOTIĆ, ALI NE PREPOZNAJU KRLEŽU

Idi na 24sata

Komentari 59

  • Lollica31 22.10.2022.

    Da je tip znao da ce ovako postati popularan tek nakon sto objavi da se razvodi, odavno bi to napravio haha

  • Sheeba 22.10.2022.

    E, ajde dosadni ste više ..u 21.sfoljeću i dalje se zgražate ako se netko razvede, dajte odrastite.

  • 22.10.2022.

    Pleše on i dalje !

Komentiraj...
Vidi sve komentare