To je to što me zanima!

Marko se potrudio, no gosti su imali niz zamjerki: 'Krumpir je bio nepečen. Nije nas animirao'

Marko je gostima udijelio i prigodne poklone - domaće proizvode njegove obitelji, domaće sokove i rakije. Svoju je večer završio prigodnom svirkom tamburaša, čime je do kraja razveselio goste
Vidi originalni članak

Kuhar Marko Starčević iz Međurača ugostio je protukandidate drugog dana ovotjedne 'Večere za 5'. Za svoju večeru dobio je 34 boda, a najmanje bodova dala mu je Snježana Š., svega sedam.

DOMAĆIN DRAGUTIN NA TREĆEM MJESTU Marko pobijedio u 'Večeri za 5': 'Nagradu ću potrošiti na svoju obitelj prvenstveno. Hvala vam'

Pripremu večere Marko je započeo radom na glavnom jelu. Šareno pod oklopom skrivalo je meso i puno šarenog povrća.

- Teletina pod saćem bi mogla imati veze s tim, sigurno i da će biti neko povrće - predosjetio je Karlo. Uz teletinu, Marko je ponudio ekipi i svinjetinu.

'VEČERA ZA 5' Snježana osvojila 36 bodova, za sve je krivo tvrdo meso: 'Meso i krumpir je trebala manje peći...'

Nakon glavnog jela, Marko se bacio na Šumsko crvenilo. Deserte domaćin obožava raditi, a ovog puta ekipi je odlučio ponuditi cheesecake od malina i bijele čokolade.

Predjelo Trokutasti smotuljak je posljednje što je Marko odlučio pripremiti. Radio je gyrose s piletinom i grčkim sirom.

Nakon što je završio jela pripremio se za doček gostiju i aperitiv. Ekipi je ponudio domaći višnjevac, rakiju od šljive i kruške te mente.

- Doček je bio lijep - otkrila je Snježana B.

- Slažem se sa Snježanom - dodao je Karlo.

- Marko je bio tih, kao da ga je strah, nije bio opušten - komentirala je Snježana Š.

- Pila sam višnjevac i bio je baš dobar - zaključila je Katarina.

Trokutasti smotuljak prvi je stigao pred goste. Gyrosi s piletinom i umakom od grčkom umaka i majoneze svidjeli su se ekipi.

- Izgled je bio očaravajuć, sve to poslagano na tanjuru se uklapalo - ocijenio je Karlo.

- Bilo je primamljivo - dodala je Katarina. Ekipa je hvalila predjelo, Snježani Š. je bilo tek, kaže, dosta ljuto.

Iduće jelo koje je Marko poslužio bilo je Šareno pod oklopom. Teletina i svinjetina s povrćem pod pekom svidjela se ekipi naizgled.

- Mislim da je Marko uzeo dvije vrste mesa da ne bi pogriješio tko što voli, a tko ne, i da bi dobio koji bod više - komentirala je Snježana B. 

- Taman, baš ono kako spada - pohvalio je Karlo okus glavnog jela.

- Krumpir mi nije bio.. - komentirala je, pak, Snježana Š.

Šumsko crvenilo posljednje je jelo koje je Marko ponudio gostima. Cheesecake s malinama i rastopljenom bijelom čokoladom svidio se izgledom ekipi.

- Bio je šarolik, bilo je fora - komentirao je Karlo.

- Desert je bio odličan, okus super, izgled također, petica - dodala je Snježana Š.

Nakon što je ekipa pojela ukusni desert, Marko je gostima udijelio i prigodne poklone - domaće proizvode njegove obitelji, domaće sokove i rakije. Svoju je večer završio prigodnom svirkom tamburaša, čime je do kraja oduševio i razveselio goste.

- Nije bio komunikativan, a krumpir je bio nepečen - objasnila je Snježana Š.

Njezina imenjakinja dala je Marku devet bodova, rekavši da je bile preobilno, a Karlo je, pak, sve zaključio s osam bodova.

- Domaćin nas nije dovoljno animirao - komentirao je Karlo i dodao da je bodove umanjio i zbog deserta. Katarina je jedina Marku dala deset bodova, pohvalivši baš sve segmente večere.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • zgvolimterad 17.10.2023.

    Super je skuhao

  • vinja 17.10.2023.

    Marko je napravio odličnu večeru i savršen kolač, sve neusporedivo ljepše i bolje od gđe Snježane i zavrijedio je bolje ocjene od nje. Tko hoće biti iskren može se samo diviti mladiću od 20 godina a toliko ozbiljnom, vrijednom i sposobnom. Gošće koje su dečka maltretirale sa prizemnim komentarima a onda dale niske ocjene mogu se zapitati, čemu im služe godine životnog iskustva. Marku želim da nastavi i dalje biti pametan i vrijedan momak bez osvrtanja na prizemne i glupave priče, od koga god došle.

  • 17.10.2023.

    S 20 godina dečko je napravio dobru večeru ..

Komentiraj...
Vidi sve komentare