To je to što me zanima!

Marko skida kile uz novu curu: Sada mogu skakati kao od šale

Matea je uvijek tu da me raspoloži. Ušla je u moj život sasvim slučajno i ostala u njemu kao osoba bez koje je moj dan nezamisliv, rekao je bivši natjecatelj showa 'Život na vagi'
Vidi originalni članak

Kandidat treće sezone 'Života na vagi' Marko Kregar (28) iz Novog Vinodolskog pohvalio se početkom travnja da ljubi crnokosu Mateu (20). Sa svojom novom odabranicom u vezi je tri mjeseca, a jedna od njihovih omiljenih zanimacija su duge šetnje po prirodi. Par trenutno živi u Zagrebu, a Marko je u showu rekao kako radi u skladištu.

SMRŠAVILA 70 KILOGRAMA Nina Martina: 'I ja imam višak kože, samo ga dobro upakiram'

U reality je došao 2018. sa 170 kila, a do sada je skinuo preko 50 kilograma... Želja mu je bila da može ponovno zaigrati nogomet koji mu je omiljeni sport. 

- Nekada se nisam mogao popeti uz ljestve gore, a sada skačem kao od šale - rekao je Marko i 'priložio' video na svom profilu društvene mreže. 

Najveću podršku, uz obitelj i prijatelje, pruža mu djevojka Matea za koju kaže da je upoznao sasvim slučajno. 

- Prvo smo izlazili, družili se, šetali i upoznavali, a zatim smo prohodali. Od tada pa sve do sada ja sam presretan dečko jer imam nju koja je uz mene i kad sam super i kad sam loše i kad idem sam sebi na živce i kad je ljutim i zezam. Ona je uvijek tu da me raspoloži. Ušla je u moj život sasvim slučajno i ostala u njemu kao osoba bez koje je moj dan nezamisliv. Hvala ti na tome princezo jer sa tobom je sve potpuno drugačije - komentirao je Marko. 

Kregar je nekoliko mjeseci bio u vezi s kandidatkinjom iz 'Života na vagi' Filomenom Roglić (31), a šuškalo se i o mogućoj svadbi. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

NEPREPOZNATLJIVA HUREM: Nekad prekrasna glumica danas izgleda kao plastična lutka

Idi na 24sata

Komentari 12

  • luka49 05.05.2019.

    Krme je jes uvijek

  • dani22 04.05.2019.

    Okorjeli Hdzeovac

  • kaktus24 04.05.2019.

    Marko očito ima svoj tip ženske, ko preslikane su.

Komentiraj...
Vidi sve komentare