To je to što me zanima!

Marokanska princeza je na Hvaru iznajmila cijeli hotel

Princeza Lalla Meryem (46) do Hvara je doplovila na luksuznoj jahti. Nije htjela party dobrodošlice. Prošle godine je posjetila Dubrovnik i okolicu
Vidi originalni članak

Najstarija kći marokanskog kralja Hassana II avionom je u petak popodne sletjela u Split. Potom se jahtom “Lucky Bear” zaputila prema Hvaru. Zakupila je cijeli hotel, a medijima je prilaz strogo zabranjen. Hvarski gradonačelnik Pjerino Bebić želio je Lalli Meryem prirediti party dobrodošlice, međutim, marokanska princeza ne želi nikakvo medijsko eksponiranje. Ovo joj nije prvo ljetovanje u Hrvatskoj. Prošle godine posjetila je Dubrovnik i okolicu. Tada je zakupila samo jedan kat hotela Palace. Princeza se bavi i humanitarnim radom pa je tako 2001. godine proglašena UNESCO-vom ambasadoricom dobre volje. Bavi se pravima žena i djece. Susrela se s mnogim aktivisticama, između ostalog i s Hillary Clinton, tadašnjom “prvom damom” SAD-a. U Maroku obnaša dužnost predsjednice Vijeća za socijalnu skrb u kraljevskim oružanim snagama. Nije poznato koliko će se princeza odmarati u Hrvatskoj.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • valuta 13.06.2009.

    ups, nisam znao da smo tako humani narod?! pa ovdje bi svi izgleda radije da je žena uplatila novac u humanitarne svrhe nego potrošila u hrvatskom turizmu?!

  • JAX 13.06.2009.

    kao prava princeza

  • Gatsby 12.06.2009.

    - Pa to je humanitarna gesta, pročitala je prije neki dan komentare kako Bosanci prijete ako ne spustimo cijene neće na Jadran nego u Tursku i Tunis, pa veli daj da spasim sezonu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare