To je to što me zanima!

Martin iz 'The Voicea': 'Ovo nije moja pobjeda'. Oglasili se i iz Massimovog tima: 'Ganuti smo'

Martin Kosovec je u subotu postao pobjednik 4. sezone 'The Voicea'. U finalu je otpjevao pjesmu s audicije, 'My Way' Franka Sinatre, a zatim i 'Sjaj u tami'. Oko pjesme su se oglasili i iz Massimovog tima
Vidi originalni članak

Ovo nije moja pobjeda, ovo je pobjeda svih ovih ljudi, pobjeda muzike i ljubavi, napisao je Martin Kosovec (18), mladić koji je u subotu navečer postao pobjednik 4. sezone 'The Voicea'. 

- Plasman je samo brojka, a prijateljstva stečena kroz ovih pet mjeseci su za mene pobjeda... Živjeli - poručio je Martin na Instagramu. Slično je govorio i netom nakon pobjede kada je također poručio da je sretan i zbog svojih kolega u finalu. 

On je osvojio nešto više od 88.000 glasova, a nakon njega su, prema broju glasova, uslijedili Ana Širić, Luka Novokmet i Jakov Peruško Rihtar. 

OGLASIO SE S VANNOM Martin je nakon pobjede u The Voiceu oduševio svojom izjavom

Tijekom finala je Martin otpjevao pjesmu Franka Sinatre 'My Way', koju je pjevao i na audiciji, a u drugom dijelu finala je izveo hit 'Sjaj u tami' grupe Dorian Gray, koju je pjevao legendarni Massimo Savić.

A upravo su se na društvenim mrežama oglasili i iz Massimovog tima. 

- Vanna je najavila da će njen Martin u finalu 'The Voicea' izvesti pjesmu našeg glazbenog diva. Hvala im za 'Sjaj u tami'. Stižu vaše poruke. Hvala i vama. Ganuti smo. I zahvalni. Massimalno - napisali su u objavi na Instagramu. 

POHVALILI GA Gledatelji oduševljeni pobjedom Martina u 'Voiceu': 'Hrvatska je ponosna što te ima. Zasluženo'

- Pobijedila je emocija. Naš je Max bio i ostaje sinonim za nju. Zauvijek će(š) biti tu - napisali su te zahvalili HRT-u i Massimovim kolegama, a Martinu su čestitali na pobjedi. 

POGLEDAJTE 24 PITANJA S EUGENOM, KANDIDATOM DORE:

Idi na 24sata

Komentari 3

  • lily A 28.01.2024.

    Meni nije bolji Jakov Od njega

  • Kokolo Moj 28.01.2024.

    Koja patetika a za 10 dana više nitko nebude čuo za njega....

Komentiraj...
Vidi sve komentare