To je to što me zanima!

Martina Mlinarević doživjela prometnu nesreću s kćeri: 'Jedva smo živu glavu izvukle'

Književnica i ambasadorica doživjela je sa svojom kćeri šok i značajnu materijalnu štetu nakon prometne nesreće u Pragu, no prošle su bez ozljeda. Potez očevidca dirnuo ju je pa mu je posvetila objavu
Vidi originalni članak

Bosanskohercegovačka spisateljica, novinarka i aktivistica Martina Mlinarević Sopta (38), koja trenutačno obnaša funkciju ambasadorice BIH u Češkoj, doživjela je s kćeri prometnu nesreću u Pragu. 

POGLEDAJTE VIDEO O MARTINI MLINAREVIĆ:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Više o svemu podijelila je s pratiteljima na društvenim mrežama, a sve to učinila je, kako kaže, samo zato da bi skrenula pozornost na humanost jednog od očevidaca nesreće, koji im je odmah pohitao u pomoć. 

- U petak smo Una i ja imale prometnu nesreću s našim privatnim automobilom u kojeg se, oduzevši nam prednost direktno zabio drugi automobil. Uz veliku materijalnu štetu i pretrpljen stres i Unin strah, živu glavu smo izvukle, i nas dvije i gospodin za volanom preko puta nas. U dosta prometnoj ulici u Pragu, iz radnje koja se bavi prodajom rasvjete istrčao je odmah jedan mladić zbog kojeg pišem ova slova. Pomogao nam je na licu mjesta, smirivao i grlio Unu, razgovarao s policijom, prevodio, darovao Uni jednoroga koji svijetli. Danas smo ponovo otišli u njegovu radnju da ga posjetimo i da mu uručimo makar mali poklon u znak zahvale, i ono najvažnije da mu poželimo dobrodošlicu u našu Ambasadu, naš dom, Bosnu i Hercegovinu. Jer jednorozi u zemlji dobrog vojaka Švejka, zaista postoje. I zovu se Ondrej. Prodaju rasvjetna tijela i nesebično priskoče u pomoć u najtežem trenu - napisala je, dirnuta postupkom svjedoka nesreće te je pojasnila kako se sve dobro završilo.  

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare