To je to što me zanima!

Martina Vrbos želi predstavljati Srbiju na Eurosongu, odgovorila na kritike: 'Pobijedit ću iz inata'

Nakon što su predstavljene pjesme za natjecanje za predstavljanje Srbije na Eurosongu, a među natjecateljima se našla i hrvatska pjevačica Martina Vrbos
Vidi originalni članak

Ja sam umjetnica, pjevačica. Da li ste znali da umjetnici nemaju porijeklo, zemlju, državljanstvo i nacionalnost?, napisala je Martina Vrbos (39) na svojoj društvenoj mreži. Zbog natjecanja na srpskom izboru za Eurosong, hrvatska pjevačica se našla na meti kritika.

POSLUŠAJTE PJESMU:

Već nekoliko godina živi i radi u Beogradu, a nedavno se našla i u središtu pozornosti. Na srpskom izboru za Eurosong pjevat će pjesmu 'Da me voliš', a mnogi su joj uputili negativne komentare.

Martina je sad odlučila na sve njih odgovoriti putem svog Instagrama.

- Jeste li znali da umjetnici ne znaju ni za boju kože? Jeste li znali da je umjetnicima u glazbenoj industriji, kojoj ja pripadam, muzika jedina religija? Ako niste, vrijeme je da i mediji i svi ostali shvate da (potencijalno) Srbiju na Eurosongu u Malmöu neće predstavljati Hrvatica, već pjevačica, umjetnica koja je u klubu Quincy Jones pjevala pred velikim glazbenim imenima u publici i nisu me pitali tko sam i odakle sam, već su aplaudirali MUZICI koju sam pjevala cijelu minutu. Sada vi meni recite tko sam ja i tko će, u slučaju da pjesma "Da te volim" pobjedi, predstavljati Srbiju u Malmöu - napisala je Martina.

PREDSTAVILI SVE PJESME ANKETA Koga će Srbija slati na Eurosong: Natječe se i Martina Vrbos. Čija pjesma je najbolja?

Brojni fanovi su je podržali u komentarima.

'Najbitnije je da si ti dobar čovjek', 'Nitko kao ti', 'Pobjedi pa da se Malmo trese!', 'Najbolja si, navijam za tebe', pisali su.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli MARTINA VRBOS (@martinavrbosofficial)

Ranije se pjevačica oglasila na ovu temu za srpske medije.

- Ja jesam Hrvatica. Međutim, ja sam i državljanka Republike Srbije u kojoj živim sad već više od desetljeća. To je zemlja u kojoj su rođena moja djeca. Da nije primitivne politizacije na svim nivoima, pa i na nivou muzike i zabave, gdje je ni slučajno ne bi smjelo biti, nikada nitko ne bi nikome postavio takvo pitanje, pa ni mediji meni. Iz inata ću pobijediti i svim srcem predstavljati svoju Srbiju u Malmöu! Dosta je bilo! - rekla je za Mondo.rs.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • Crocitizen 02.02.2024.

    Hoće li da peva ili pjeva?

  • Aglaonema 01.02.2024.

    Ova nije nikako izgledala.Bome se opako izoperirala.

  • eka mala 01.02.2024.

    Šta je ona od sebe napravila!Nije ona jedina koja se udala"tamo"!Neka tamo i ostane,ovdje je se malo tko sjeća!

Komentiraj...
Vidi sve komentare