To je to što me zanima!

Mary-Kate Olsen traži razvod od Sarkozyja: Mora hitno iseliti

Zahtjev za razvod braka, tvrdi, potpisala je još u travnju, a odvjetnički tim njezina supruga dao joj je rok da do 18. svibnja iseli sve svoje stvari iz njihova doma u New Yorku
Vidi originalni članak

Američka modna dizajnerica i bivša glumica Mary-Kate Olsen (33) želi se razvesti od bankara Oliviera Sarkozyja (50), no ne uspijeva zbog pandemije korona virusa, piše TMZ. Sudovi u New Yorku trenutačno ne obrađuju ovakve slučajeve pa je Olsen zatražila hitan postupak.

Zahtjev za razvod braka, tvrdi, potpisala je još u travnju, a odvjetnički tim njezina supruga dao joj je rok da do 18. svibnja iseli sve svoje stvari iz njihovog doma u New Yorku. Olsen je odgodu tražila barem do 30. svibnja. 

TMZ je u posjedu sudskih dokumenata u kojima stoji kako je zbog karantene nemoguće ispuniti predviđeni rok pa je dizajnerica zaključila da je jedini način na koji može zaštititi sebe i svoju imovinu taj da podnese zahtjev za razvod braka. Par se vjenčao 2015. i nemaju djece. 

BLIZANKA OLSEN Mala Michelle iz 'Pune kuće' udala se za 17 godina starijeg

Sestra Olsen proslavila se ulogom djevojčice Michelle Tanner u tada popularnom sitcomu 'Puna kuća', u istu ulogu do tinejdžerskih je godina igrala i njezina blizanka Ashley. U toj dobi sestre Olsen bile su jedne od najplaćenijih mladih glumačkih zvijezda. 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • medeki 14.05.2020.

    Gdje ta sva ljubav nestane, jednog dana se volite i trebate jedno drugo kao zrak, a već sljedeć si štetite kao da udišete otrov. Kako je mala granica između ljubavi i mržnje, najmanja!

Komentiraj...
Vidi sve komentare