To je to što me zanima!

Maskirana Bahra je kraljica partija: Uvijek sam za zabavu!

MLADA U DUŠI Simpatična natjecateljica agrorealityja je htjela pokazati da se voli zabavljati, a to se posebno svidjelo farmeru Valteru, koji ju je vodio na romantično putovanje
Vidi originalni članak

Raskalašeni tulumi u RTL-ovu showu "Ljubav je na selu" nisu nepoznanica. Na prvom partyju najviše pažnje privukla je Marijana Črlenec (28), ali na završnoj zabavi sezone glavna je bila Bahra Zahirović (54). Valterova odabranica nije se sramila kamera niti drugih kandidata pa se bez imalo ustručavanja popela na stol da pokaže kako barata plesnim vještinama. 

- Do toga je došlo vrlo spontano, dobro smo se zabavljali i željela sam pokazati da sam mlada u duši i da se mogu s ostalima zabaviti - rekla nam je Bahra.

Za plesom na stolu, kaže, nimalo ne žali jer je uvijek za zabavu i pozitivu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Svi su mi rekli da sam im ja baš pokazala neku "pozitivnu emotivu", prihvatili su me i željeli su da se svi skupa dobro provedemo - kaže.

Valteru Krastiću (52) svidjela se Bahrina opuštenost.

PALE UVREDE NA TULUMU Bahra plesala po stolu, a sjela i na kukuruz: 'Tvrd kao vibrator'

- Malo me iznenadilo što je plesala na stolcu, ali nije mi smetalo, bilo mi je simpatično - kaže Valter, koji je s Bahrom bio na romantičnom putovanju. 

- Osjećala sam se dostojno što sam baš ja odabrana. Dostojno smo se proveli i ugodio mi je, opustio se - rekla je Bahra, kojoj se posebno svidjela masaža u čamcu.

URNEBESNE IZJAVE 'Bahrizmi': Dinosaur je domaća životinja, a voli i 'džentlmente'

Marijana Črlenec se na posljednjem partyju sezone sprijateljila s Bahrom, za koju ima samo riječi hvale.

- Kada smo imali party, poslije večere, malo smo i zaplesali. Dala sam Bahri prijedlog da nas dvije zaplešemo na stolu, jer je bio tulum i da malo dignemo atmosferu, a ona je to prihvatila. Valter nije imao s tim problema, jer se vidjelo na njemu da mu je drago što se Bahra opustila. Ne vidim tu ništa loše, dapače iz gledala je vrlo simpatično - ispričala je Marijana, koja se s Hakijom Špagom (41) više ne slaže.

Iako je nju odabrao od djevojaka koje su bile kod njega na imanju, čini se da ne funkcioniraju kao par.

- Dok pričam o Hakiji, nemam tu što posebno za reći, distancirao se od nas svih - kaže Marijana.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 42

  • black_cat 17.03.2020.

    jučer upalim tv, skrolam programe, COVID sa svih strana, okrenem na LJNS i ostanem zatečena količinom smrtonosnog otrova kojeg jedan mladi organizam može izbaciti ....Ona plavuša je otrovnija i tuplja od ijedne kobre. Iskreno, da sam na njenom mjestu, povuka bi se u izolaciju jer bi me stram bio hodati među ljudima. DNO DNA.

  • 17.03.2020.

    Gabrijela, nisi si napravila uslugu što si se prijavila u emisiju. Ako je bilo koji slobodan muškarac s malo pameti gledao ovo jučer, ti ćeš JAAAAKOOOO dugo biti"suha".

  • 17.03.2020.

    uzas Gabrijela pod hitno promijeni kontinent na ovom ti nema zivota vise ha ha kako si se prokazala sama mudro nema sta ha ha

Komentiraj...
Vidi sve komentare