Obavijesti

Show

Komentari 72

'Bahrizmi': Dinosaur je domaća životinja, a voli i 'džentlmente'

'Bahrizmi': Dinosaur je domaća životinja, a voli i 'džentlmente'
9

Zahvaljujući urnebesnim izjavama ove kandidatkinje, stranice podrške 'pršte' sa svih strana, a na ovako vrtoglavim brojkama bi pozavidjele i neke poznate pjevačice...

VIDEO

Voljeli je ili ne, Bahra i njezini 'bahrizmi' bez sumnje najveći su hit 12. sezone 'Ljubav je na selu'. Zagrepčanka Bahra Zahirović (54) koja se prijavila u show kako bi pronašla ljubav svog života nije bila svjesna koliku će popularnost steći tijekom sudjelovanja u showu.

Zahvaljujući urnebesnim izjavama stranice podrške 'pršte' sa svih strana, a na ovako vrtoglavim brojkama bi pozavidjele i neke poznate pjevačice. Pa krenimo redom... Ova, u najmanju ruku, osebujna žena brojne gledatelje naučila je kako se obraniti od nasrtljivih muškaraca. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:28

- Kad me neki muškarac želi povaliti, stanem mu na nogu i udarim ga u jaja - rekla je simpatična Bahra koja se dobro snašla u branju grožđa.

Naravno, zahvaljujući dvije ruke. 

- Treba imati dvije ruke, snalažljivost i brzinu. I ja se ponosim - otkrila je.

Bahra se rasplakala, a Hakija priznao Nikolini: 'Jako si lijepa'
Bahra se rasplakala, a Hakija priznao Nikolini: 'Jako si lijepa'

Pričala je i o svojoj ljubavi prema psihologiji.

- Da sam mogla fakultet završiti, vjerujte mi da bih se jednostavno udostojila za psihologiju - rekla je simpatična Zagrepčanka.

No, to nisu jedine izjave koje danima kruže društvenim mrežama i forumima. Kandidatkinja farmera Valtera Krastića otkrila je i zašto ima fetiš na vatrogasce. 

- Imaju seksi kacige, imaju crijeva velika… - rekla je Bahra te dodala kako kaciga nije teška sama po sebi, ali nije rađena po instrukciji njezine glave.

I u igri 'Pogodi tko sam' Zahirović je dominirala. 

- Domaća životinja na četiri noge? Dinosaur - rekla je kao iz topa iako je odgovor bio istarska crna svinja.

Marijana plače zbog prošlosti, Valter u šoku: Bahra me prosi?
Marijana plače zbog prošlosti, Valter u šoku: Bahra me prosi?

Objasnila je i zašto se ne osjeća ugodno u društvu suparnice Sandre

- Ne osjećam se opušteno, ne zato što si ti takva, nego smo različite u koljenu i karakteru - dodala je Bahra koja je za Valtera često imala lijepe riječi.

Jednom prilikom otkrila je kako je farmer pravi 'džentlment'. Mnogima je postala i jedna od omiljenih natjecatelja. Zagrepčanka gledatelje showa razveseljava vječnim pozitivizmom. Labudove je prozvala galebovima na plaži zvanoj Dunav...

Međutim, nedavno je otkrila tužnu životnu priču. Bahra ima dvojajčanu blizanku Azru, a nedavno je za RTL priznala da su kao tromjesečne bebe završile u udomiteljskoj obitelji. 

- Odvojili su nas od roditelja, tako da smo već u najranijoj dobi smještene kod udomitelja. Ali koliko god je nekad bilo teško, imale smo sreće, nas dvije nisu razdvojili pa smo ipak imale prilike odrasti skupa - izjavila je Bahra te dodala kako ipak ima lijepa sjećanja iz djetinjstva.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

12:46
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 72
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin