To je to što me zanima!

Masovna histerija preuzela je cijeli svijet, ubojstva su počela

Cijelim svijetom proširi se 'bolest' koja učini da roditelji počnu napadati svoju djecu. No napadi traju 24 sata. Hoće li Mama i Tata uspjeti ubiti svoju djecu ili će se djeca spasiti?
Vidi originalni članak

Jedan od interesantnijih glumaca svih vremena svakako je Nicolas Cage. U pitanju je umjetnik koji s nevjerojatnim talentom odabire filmove, tako da nikada nije jasno je li film brilijantan ili je brilijantno glup.

U posljednjih par godina Cage pati od financijskih problema, pa je tako po uvjetima presude primoran prihvatiti svaki posao kojeg mu se ponudi. Jedan od filmova u kojem će nastupiti je i film Briana Taylora (redatelj i scenarist odličnih filmova s Jasonom Stathamom, 'Ubrzanje 1 & 2'), jednostavno nazvanim 'Mom and Dad', tj. 'Mama i tata'.

U filmu se cijelim svijetom proširi bizarna 'bolest' koja uzrokuje da roditelji nenadano krenu napadati svoju djecu. No napadi traju samo 24 sata. Hoće li Mama (Selma Blair) i Tata (Nicolas Cage) uspjeti ubiti svoju djecu?

Pogledajte prvi foršpan

Film je redatelj opisao kao crnohumornu komediju, a kako u njemu glumi Nicolas Cage, svakako film to i je. U kinima ćemo ga moći pogledati tijekom srpnja.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • plik 04.01.2018.

    a kad ce vec jednom pokazat taj talent za odabiranje filmova ?!

Komentiraj...
Vidi sve komentare