To je to što me zanima!

Massimo 23. studenog nastupa u Culture Clubu Revelin!

Ne sumnjamo kako će ovo biti još jedna noć za pamćenje i da će dubrovačka publika doživjeti glazbenu čaroliju koju potpisuje Massimo
Vidi originalni članak

Ljubitelji Massimovih pjesama napokon će doći na svoje i imati prilike uživati u zaista bogatom koncertnom programu 23.11.2013  u Culture Clubu Revelin.

Veličanstvenim  koncertom u pulskoj Areni Massimo je proslavio trideset godina karijere i nastavio seriju uspješnih koncerata, a u Dubrovnik dolazi u subotu, 23. studenog.

Osim aktualnog hita "Suze nam stale na put", koji je punih 16 tjedana bio najslušaniji singl domaćeg etera po čemu je apsolutni rekorder, uživat ćemo i u ostalim uspješnicama s Massimovog posljednjeg studijskog albuma “Dodirni me slučajno”. Sa svojim odličnim bendom jedan od najboljih vokala u regiji izvest će tako pjesme s aktualnog albuma kao što su "Iz jednog pogleda", "Dodirni me slučajno", "Gdje smo sad“, starije hitove „Sjaj u tami“, “Stranac u noći“, „Odjednom ti“ te obrade poznatih hitova.

Ne sumnjamo kako će ovo biti još jedna noć za pamćenje i da će dubrovačka publika doživjeti glazbenu čaroliju koju potpisuje Massimo

Ulaznice u pretprodaji  50 kn, a na ulazu 80 kn.

VIP ulaznice 120 kn.

Pretprodajna mjesta:

Caffe “BRAZIL” – DOC

Sport caffe “BALUN” – Mokošica

Caffe Bar “PARADISO”

Caffe Bar “CASABLANCA”

Caffe Bar “MICRO”

Caffe Bar “DIX”

Caffe Bar “LAUS” (TC MERCANTE)

Lounge Bar “CULTO”

Pizzeria “TABASCO”

Caffe Pizzeria "BLUE PLANET"

Club “23”

Caffe Bar “Zino”

Klub se otvara od 23 h.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare