To je to što me zanima!

Massimo je otkrio što nas čeka u glazbenom showu 'Zvijezde'

Jedan od članova žirija novog natjecateljskog showa 'Zvijezde' koji će se na RTL-u početi prikazivati u ponedjeljak, u studiju 24sata otkrio je kako je bilo na snimanjima
Vidi originalni članak

Glazbenik je krenuo u potragu za novim mladim pjevačkim talentima u showu 'Zvijezde' koji se na RTL-u počinje emitirati od ponedjeljka.

Massimo Savić preuzeo je odgovornu ulogu člana žirija zajedno s Tonyjem CetinskimGoranom Lisicom FoxomMirelom Priselac Remi i Majom Bajamić.

U studiju 24sata glazbenik je otkrio što možemo očekivati u novom natjecateljskom showu.

RAZGOVOR POGLEDAJTE OVDJE:

- Nikad nikome nisam rekao da je katastrofa, burno reagiram jedino u sukobu s kolegama - kaže Massimo.

Rekao je da je najpopustljiviji za od svih kolega, jer kaže, kad bi sve ocjene bile maksimalne to ne bi bilo nimalo zabavno.

- Publika mora biti u konfliktu - zaključio je. Trenutno usporedno radi na 13 pjesama, sprema novi album i radi na fakultetu.

Kaže da je previše samokritičan i da se nikad nije uspio nositi s negativnim komentarima, prvenstveno jer kod nas nema pravih kritičara koji su obrazovani za svoj posao.

Shvaća da je došlo digitalno doba, ali smatra da ljudi ipak ne bi trebali biti stalno dostupni.

- Znam moć digitalnog, ali ja sam i dalje analogni tip. Po meni je sve dobro funkcioniralo i s kućnim telefonima - rekao je Massimo.

Ostatak intervjua pogledajte u videu.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • sladana 07.05.2017.

    Evo još jedne emisije koju neću gledati.

  • gladijator 05.05.2017.

    Da li mi netko može objasniti, zašto ja crvenim, zašto je mene sram dok gledam neke natjecatelje koji se blamiraju? Niti ih poznajem, niti su iz mog grada, a uhvati me takva sramota da ne mogu gledati više.

Komentiraj...
Vidi sve komentare