To je to što me zanima!

Massimova emotivna supruga primila njegove Porine: Radio je za nagradu koju držim u rukama

Legendarnom glazbeniku posthumno je dodijeljena nagrada za životno djelo, a osvojio ju je i u kategoriji najbolje muške vokalne izvedbe
Vidi originalni članak

Večer Porina bila je puna iznenađenja i zabave, ali i emotivnih trenutaka koji su malo koga ostavili ravnodušnim. Jedan od takvih bio je kada su se prisjetili preminulog Massima Savića

NESTRPLJIVO IŠČEKUJU Jubilarna 30. dodjela Porina: Evo kako su se osjećali domaći izvođači uoči prestižne nagrade

Njegovi bliski prijatelji i suradnici otpjevali su hitove koje su snimili s njim u duetu. Ivan Dečak tako je otpjevao 'Nama se nikud ne žuri', Neno Belan je pjevao 'Zar više nema nas', a Meritas je otpjevao pjesmu 'Odjednom ti'.

Massimo je dobio nagradu za životno djelo, a uz to je osvojio i Porina u kategoriji najbolje muške vokalne izvedbe za pjesmu 'Zamisli'. Njegovu nagradu preuzela je na pozornici supruga Eni, koja nije mogla obuzdati emocije. 

- Massimo je često govorio kako imamo premalu zemlju, a previše glazbenih nagrada. On je radio za ovu koju ja sad imam u rukama. Za to vam hvala - rekla je Eni.

Massimo je bio nominiran i u kategoriji za pjesmu godine, a ovu nagradu osvojili su Eni Jurišić i Matija Cvek za pjesmu 'Trebaš li me'.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU ZABAVNO-EDUKATIVNOG SERIJALA

Idi na 24sata

Komentari 26

  • primzi86 29.04.2023.

    Ovaj trenutak dodjele kad su se sjetili Massima JE BIO NAJEMOTIVNIJI od svih al ako gledamo cijeli prijenos je bio nikakav....PREGLASNA GLASBA koja je i pjevače PREGLASILA....a što se voditeljskih parova tiče....Trbović-Ferlin i Kolar-Čurlić MOŽE PROČ al Cvitešić-Tolja NIKAKO......Ovaj Tolja je ko Vegeta"u sve se miješa"stvarno.....

  • ceralaz 29.04.2023.

    Dajte molim vas ne sudite ženin izgled. Svatko je lijep od nas na sliku Božju ili po njegovoj mjeri. Lijepo da je došla primiti nagradu za njezinu legendu a vi koji ste prezgodni hvatajte bukete i podvezice da ne zamarate uši.

  • Irma402 29.04.2023.

    Uzet će Porin a i novac.novac je jedino do čega je toj ženi stalo...

Komentiraj...
Vidi sve komentare