To je to što me zanima!

Massimova supruga o gubitku: 'Ubija me ta konačnost da ga nema, da ga ne mogu zagrliti...'

Massimova supruga Eni Kondić u suradnji s Aquariusom organizira koncert njemu u čast. Posebno je zahvalna izvođačima koji su odmah pristali na to
Vidi originalni članak

Eni Kondić, supruga preminulog glazbenika Massima Savića, za Gloriju je ispričala kako se nosi s gubitkom te najavila veliki koncert u čast Massimu 14. studenog u Laubi, pod nazivom 'Za Massima - Mali krug velikih ljudi'. 

- U studenom će biti godina dana od Massimovog velikog i zadnjeg životnog koncerta u Areni Zagreb, a s obzirom na to da je moja praznina toliko teška, velika i muči me, shvatila sam da nešto moram mijenjati u svom životu. Moram barem imitirati svoj život - rekla je Ena te dodala kako je zajedno s Aquarius Recordsom, odlučila organizirati koncert. 

Nastupit će Nina Badrić, Neno Belan, Matija Cvek, Sergej Ćetković, Ivan Dečak, Dino Jelusić, grupa Meritas i Vanna, a Eni kaže kako im je beskrajno zahvalna jer su pristali bez razmišljanja. 

'Ništa ne bih mijenjala' 

O koncertu su počeli razmišljati oko Massimovog rođendana, u lipnju. 

- Sve je potaknuo Aquarius, oni su me ubacili u žrvanj i rekli: "Moraš". U trenucima dok radim osjećam se najbolje, jer stvarno me podsjeća na moj život - rekla je Eni. 

Na pitanje kako je bilo živjeti s Massimom, Eni je rekla da joj nikada nije bilo dosadno te da ništa ne bi mijenjala.

- U 33 godine zajedničkog života imali smo jednu bračnu krizu iz koje smo izišli s jednim znanjem više. A to je bilo najgore što nam se može desiti, da ostanemo jedno bez drugoga. Dok smo zajedno, sve ćemo riješiti. Ja sad živim kaznu Božju, ali živim - rekla je. 

ZA ŽIVOTNO DJELO Na Massimov rođendan supruzi Eni uručili njegov Porin: 'Stiže u krivo vrijeme i u krive ruke...'

Otkrila je kako je nakon njegove smrti izgubila volju za životom, no da oko sebe ima obitelj i prijatelje koji je "maze i paze". Kći Mirna s dečkom živi u Oslu, a tamo će Eni provesti i Božić. 

'Ubija me konačnost da ga više nema' 

Massimove fotografije, kaže, ne može gledati, ni slušati glazbu. 

dragi prijatelji Dečak o situaciji s Massimom: 'Meni si poslao tu pjesmu o umiranju, bezobrazniče jedan?'

- Dvanaest godina smo imali i boksera, koji je također, nažalost, otišao. Mango je bio obožavan pas. Imam toliko snimaka i filmića, ali me ubija ta konačnost da Massima i Manga više nema, da ih na tom prokletom mobitelu ili kompjutoru gledam, a ne mogu ih dotaknuti i zagrliti - rekla je. 

Eni je ispričala kako je Massimu bolest dijagnosticirana u listopadu prošle godine. U otprilike isto vrijeme, kći Mirna se preselila u Norvešku, a Massimo je pripremao veliki koncert u Areni Zagreb. Ni u jednom trenutku nije pomislio odustati od njega. 

JOŠ JEDAN GUBITAK Na Massimovom Facebooku je osvanula tužna objava: 'Otišao je u tišini, sad je s Maxom...'

Što se tiče koncerta u njegovu čast, Eni je poručila da želi da to bude večer slavlja Massima, njegove glazbe i umjetnosti. 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • dada. 23.09.2023.

    Želja mi je bila da odem još na jedan njegov koncert ali sudbina je odredila drugačije...😪

  • štada09 23.09.2023.

    Velika šteta što ga više nema. 😞

  • Plavusa 13 Pink G 23.09.2023.

    Da...ta beskonacnost ubija. Tako poznat osjecaj praznine i neutazive zelje za jos jednim, samo jednim zagrljajem, za bar jos jednim razgovorom. Srecom postoji taj mali krug velikih ljudi koji neda da se ta ljubav, ta energija...to nesto sto smo dijelili sa dragim ljudima pretvori u nista i izgubi zauvijek. Cvrsto vjerujem da je najvazniji trag koji jedna osoba ostavi za sobom...trag ljubavi. Dirnula me Massimova pjesma Mali krug velikih ljudi...toliko je istine u toj pjesmi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare