Show

Komentari 0

Dečak o situaciji s Massimom: 'Meni si poslao tu pjesmu o umiranju, bezobrazniče jedan?'

Dečak o situaciji s Massimom: 'Meni si poslao tu pjesmu o umiranju, bezobrazniče jedan?'

Imao je ozbiljan gard i dobro mu je stajao, ali mene je pustio u svoj privatni prostor. Dopustio mi da uđem u njegov život, upoznam  njegovu suprugu, kćer, psa, rekao je Dečak

Frontmen grupe Vatra, Ivan Dečak (43), s nostalgijom se prisjetio posljednjih trenutaka koje je proveo s Massimom i otkrio je kako je nastala njegova posljednja pjesma 'Zamisli jednom ću ovu krošnju napustiti'.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Ta pjesma je trebala završiti naš 10. studijski album, ja kada sam ju otpjevao sam skužio da još nemam dovoljno godina da bih pričao tu priču i nazvao sam Maxa i on je užasno, užasno duhovit čovjek bio i rekao mi je: 'Ja ću to pjevati, meni si poslao tu pjesmu o umiranju, bezobrazniče jedan?'. Onda sam mu ispričao da je to pjesma koja govori zapravo o cijelom tom životnom krugu, tada još ni on ni ja nismo znali da je on teško bolestan. On je zapravo prvi put izveo uživo na koncertu, a nažalost i posljednji u Areni. To je pjesma koju ću sigurno pamtiti - rekao je Dečak na radiju Happy FM.

Osim po pjesmama, Dečak je otkrio po čemu će još pamtiti neprežaljenog prijatelja. 

Zagreb: Ivan Dečak i Massimo dobitnici su nagrade Rajko Dujmić

- Imao je ozbiljan gard i dobro mu je stajao, ali mene je pustio u svoj privatni prostor. Dopustio mi da uđem u njegov život, upoznam  njegovu suprugu, kćer, psa, da s njim provodim njegove intimne trenutke… Osim što je užasno duhovit i inteligentan on je jedan od rijetkih ljudi sa scene koji je pružao ruku. Mnogi od nas će ti oprostiti sve, ali baš uspjeh ne, ne, to je malo teško provariti. On je bio lik koji kada je svirao na Tašmajdanu u Beogradu bi me nazvao i pitao: 'Hoćete mi biti gosti?'. Mi? I stavi nas u pola koncerta, u Splitu u Areni isto nas je stavio na pola svoga koncerta. Dakle pružao ti je ruku, nije bio od onih koji podmeću nogu, nego pružao ti je ruku - dodao je.