To je to što me zanima!

Matanić snima novu TV seriju, glumci okupirali ulice gradića

U glavnim su ulogama Rene Bitorajac, Krešimir Mikić, Jovana Stojiljković, Tihana Lazović, Goran Bogdan, Lana Barić, Slavko Štimac, Izudin Bajrović, Trpimir Jurkić, Goran Marković i drugi...
Vidi originalni članak

Započelo je snimanje nove HRT-ove dramske serije 'Područje bez signala', nastale prema nagrađivanom istoimenom romanu Roberta Perišića, počelo je u Dugoj Resi, a filmska ekipa na čelu s redateljem Daliborom Matanićem na ulicama je našeg malog grada, gdje snimaju prve scene serije.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nakon mjesec i pol dana snimanja u Hrvatskoj, sele u Skandinaviju, a zatim će snimati i na području Magreba, odnosno sjeverne Afrike. Cijeli projekt trebao bi se na našoj javnoj televiziji emitirati u jesen 2021. godine, a serija će imati šest epizoda. 

'Područje bez signala' prati poduzetnika Olega (Rene Bitorajac) i njegovog bratića, nezaposlenog inženjera Nikolu (Krešimir Mikić), koje u izolirani, provincijski gradić dovede narudžba sumnjivog bliskoistočnog naručitelja. Radi se o turbinama kakve se više ne proizvode, no dvojac vidi svoju poslovnu priliku da u fiktivnom, posrnulom gradiću Nuštinu probude ugašenu industriju. Naravno, neće sve ići tako glatko.

KRAJ SERIJE 'NOVINE' Matanić: 'Hollywood je sterilan, a ljudi žele više od televizije...'

U glavnim su ulogama Rene Bitorajac, Krešimir Mikić, Jovana Stojiljković, Tihana Lazović, Goran Bogdan, Lana Barić, Slavko Štimac, Izudin Bajrović, Trpimir Jurkić, Goran Marković i drugi, a kreatorica i producentica serije je Ankica Jurić Tilić.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • 01.10.2020.

    Da li se to stvarno isplati toliko da moraju putovati i snimati u drugim zemljama. Sve to u šest epizoda. Mogli bi ako amerikanci staviš stranu zastavu , nađeš zgradu koja odgovara arhitekturi te države i eto ti ga.

  • danijel horvat 01.10.2020.

    Snima!! pih!! bezveze!!! bolje da je influencer to je kreativnije i treba puno učit da bi to radio.

  • Nabreklakožica 01.10.2020.

    Otkažite snimanje, to nitko neće gledati...

Komentiraj...
Vidi sve komentare