To je to što me zanima!

Mate: Izgleda kao da je netko plesao break dance po tanjuru

Prije petka još jedan od kandidata će napustiti kulinarski show. U ovoj emisiji neki su vratili staru slavu, a neki su se pokazali još maštovitijima i kreativnijima
Vidi originalni članak

Srđana je kao pobjednica Kutije iznenađenja izabrala glavnu namirnicu te je u dvije minute odabrala i ostale namirnice u smočnici. Između seitana, heljde i tikvica Srđana je odabrala seitan kao glavnu namirnicu koju ne samo da nisu kuhali ni kušali mnogi od kandidata nego ju nikada nisu jeli ni članovi žirija Tomislav Gretić i Mate Janković.

 Nakon kuhanja uslijedilo je kušanje jela. 

 -Da trebam vegetarijansku kuharicu ja bih te sutra zaposlio - rekao je Tomislav Gretić Tomislav Gretić Ani, dok je Radovan Marčić dodao da je jelo tako fino te da ne vjeruje da nikad prije to nije kuhala. 

Na Robertove tri priče seitana žiri nije imao zamjerki dok se na Srđaninom tanjuru našlo jako puno okusa odjednom 

 - Moje prve pohvale idu za tvoj izbor namirnice. Vrlo ukusno i vrlo kreativno. Kreativna interpretacija - poručio joj je Radovan.

  Matija je žiriju servirao čak dva jela, ali prema Gretićevom mišljenju u njegovom jelu do izražaja je došla otpornost seitana prema žvakanju. 

 - Sve skupa izgleda kao da je netko plesao break dance po tanjuru - poručio će Mate Janković Marku. Bojanovo jelo je završilo s previše lana. 

 Ljubino jelo prema mišljenju žirija također nije loše. 

- Ti si zadnjih tjedan dana nešto posustajao, s ovim jelom si se vratio u dane stare slave. Nastavi tako - poručio je Radovan Šimi. 

Najbolji su dobili priliku sudjelovati u Izazovu šefa kuhinje, a najlošiji iz Testa kreativnosti će morati pristupiti Stres testu tako da će i prije petka još jedan kandidat morati napustiti Masterchef kuhinju. 


Idi na 24sata

Komentari 7

  • pingli 25.05.2011.

    joj, kak je ovaj mate frajerr...nervira me...ako ponekad zna bit smješan, al ipak je sirovina!!

  • Djurdja32 25.05.2011.

    Srđana Show - neopisivo kako mi ženska ide na živce ....

  • Trollaš_me 25.05.2011.

    tko je na kraju bio najbolji, a tko najgori? zaspao sam na zadnjim reklamama....

Komentiraj...
Vidi sve komentare