To je to što me zanima!

Kralj dijaspore otkriva tajnu kako publiku dovodi do delirija

Mate Bulić u studiju 24sata govorio je o počecima svoje karijere, a pričao je i o svojoj drugoj ljubav, nogometu. Sada rijetko zaigra, ali se uvijek odazove na humanitarne utakmice
Vidi originalni članak

Legendarni Mate Bulić kaže da je za uspjeh važno da pjevač ima dobru energiju, zadovoljstvo u tome što radi, a važno je i samopouzdanje. Osim toga, govorio je o djetinjstvu te otkrio kako još njeguje običaje koje su mu usadili otac i djed.

RAZGOVOR S MATOM POGLEDAJTE OVDJE:

Otkrio je kako se najbolje odmara u Frankfurtu, u kojem ima traku na kojoj često prakticira brzo hodanje. Obožava šetnju i tjelovježbu i smatra kako su oni veoma važni.

Mate je rekao kako je sa svojim bendom 15 godina i da se osim na turnejama, druže i privatno. Mladim pjevačima poručuje kako bez rada, nema nikakvog uspjeha te da je najteži dio odabrati svoj stil.

- Prije nekoliko godina o stilu sam savjetovao Ivana Zaka - rekao je i dodao da mu je jako drago što ga je poslušao.

Pjevanjem se počeo baviti zbog pokojnog oca. Priča kako je s njim i njegovim društvom znao ostati budan do kasno u noć kako bi ih slušao kako pjevaju i upijao. Njegova druga ljubav je nogomet koji i dalje prati, ali sada rijetko zaigra.

- To sam pretvorio u hobi. Bio sam aktivan prije šest godina, a još se rado odazovem na utakmice humanitarnog karaktera - ispričao je Mate i rekao da je sve počelo u nogometnom klubu u njegovom mjestu.

Sljedeće godine planira održati dva velika koncerta u Australiji i Kanadi. Od maratonskih turneja je odustao jer, kaže, ne može stići i previše mu je. Za Božić nikad ne nastupa jer je to obiteljski blagdan.

- Mnogo puta su me zvali, ali ja sam odbio. To mi je ostalo iz djetinjstva. Moj djed mi nije dao da za Božić idem u školu - kaže Mate koji još pamti 'stare' običaje.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • marshaltito 12.12.2016.

    nisam znao da mi u dijaspori imamo kralja?! oče uvest kaki porez ili šta?

  • StjepanValjak 12.12.2016.

    Kruna karijere,koje karijere?

  • StjepanValjak 12.12.2016.

    Kruna karijere,koje karijere?

Komentiraj...
Vidi sve komentare